Páromnak van egy féltestvére, aki pár évig börtönbe ült, mert házakat raboltak ki és automatákat. Párom erőlteti h ismerjem meg, de én egyszerűen nem akarom, elitélem az ilyen embereket. Elméletileg már nem bűnöző. Ti mit gondoltok erről?
8-as, miért kell belekerülni? Hmmm? Itt kezddik.
Érdekes, egyik ismerősöm és barátom sem lett bűnöző, mert nem akartak azok lenni!
Kérdező: én max. köszönnék és ennyi, de elítélem az ilyen embereket, sőt utálom őket. Mások megnyomorításából élnek. Hányinger.
Úgy szeretem ezt a "mindenki követ el hibákat".
Igen, basszus, de nem mindegy, hogy előre megfontolt szándékkal kirabolok egy házat, vagy elcsúszok a csekk befizetésével, mert nem figyelek oda.
És akkor mi van?
Nem önként jelentkezett, hogy vezekelni szeretne, hanem elkapták és bevitték. Sok választása nem volt és azzal, hogy bent a mi adónkból hizlalta magát, még nem tette a dolgokat meg nem történté.
Egyébként, ha figyelmesen olvastad volna, semmit nem tanult belőle, jelenleg is folyik eljárás ellene.
Persze ez nem azt jelenti, hogy te nem haverkodhatsz ilyenekkel ha igényled, de a Kérdező nem szeretne és ezen nem csodálkozom.
"Nem önként jelentkezett, hogy vezekelni szeretne"
Ez mekkora! :D
És jogos egyébként.
jó hát emberek, ugye a mai Maon sajnos igazságszolgáltatásról nem beszélhetünk. és sajnos ezt személyesen is megtapasztaltam. így aztán én ha ilyennel találkozok, igazából kb le se .arom, majd én megismerem, azután eldöntöm, milyen ember. ahogy zajlanak itt az eljárások, na az mindent elárul, csak pont azt nem, h ki mennyire "bűnös".
tudom, esetleg fura lehet, de majd ha netán 1x vki bele kerül ilyen helyzetbe, meglátja, miről beszélek. majd ha azt lehet tapasztalni h léteznek független bíróságok, akkor talán újra fog érni valamit egy büntetlen előélet, de jelenleg számomra semmit (és pedig én nem vagyok, csak ismerem a rendszert)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!