Meddig vagyok köteles tolerálni a sógornőm
bunkóságát?
Figyelt kérdés
A minap anyósoméknál voltunk,ő is ott lakik.Mivel a kisfiam asztmás, nem lehet melette dohányozni,ezért amikor rágyújtott megkértem,(szépen,normális stílusban) hogy menjen ki.Erre az volt a válasz, hogy menjen ki a gyerek, és tényleg nem ment ki,egész nap bent cigizett,úgyhogy a végén valóban én vittem ki a gyereket. Állandóan bunkón viselkedik, de ez több volt a soknál.Hogy lehet valaki ilyen faragatlan?
A sógornődnek nincs saját szobája, ahol cigizhet, becsukott ajtó mellett? Nem a nappaliban voltatok, vagy anyósodék szobájában?
Mondjuk mindenképp bunkóság kisgyerek mellett cigizni (akár asztmás, akár nem, akár az én szobám, akár másé), de valahogy nem tudom elképzelni a helyzetet, hogy ilyenkor anyósod nem a saját szobájába küldi a sógornődet, hanem az udvarra, és elviseli, hogy mégis az unokája mellett dohányozzon.
2017. szept. 22. 21:56
22/27 anonim válasza:
Mondjuk kíváncsi lennék, hogy ha más tahó szokása lenne a sógornőnek, pl. hajnali kettőkor metált hallgatna teljes hagerőn a vendégszoba mellett, akkor is mindenki ilyen elnéző lenne, vagy csak a szent nagy cumifüggés ilyen védendő tulajdonság :D
2017. szept. 23. 00:22
23/27 anonim válasza:
"ha más tahó szokása lenne a sógornőnek" - apró nüansz, hogy az, hogy az ember a saját lakásában dohányzik, az NEM tahó szokás...
2017. szept. 23. 01:08
24/27 anonim válasza:
22!
Otthon, a saját otthonában? Az ő dolga. Ha engem zavar, akkor nem alszom ott, ez ennyire egyszerű.
2017. szept. 23. 06:06
25/27 anonim válasza:
Én biztos nem mennék asztmás gyerekkel ilyen helyre. A cigi nem olyan, hogy kimész öt percre, amíg elszívja. Ha bent cigizik, akkor a füstszag mindenbe beleivódik, ki sem lehet szellőztetni.
Vagy csak akkor egyszer cigizett bent?
2017. szept. 23. 09:07
26/27 anonim válasza:
67%os akkor gondolom az se zavar ha én telibefújom füsttel a gyerekedet igaz? Bár remélem az ilyen gondolkodású embernek nincs gyereke.
2017. szept. 23. 13:13
27/27 anonim válasza:
És ilyenkor a párod hol volt? Neki ugyebár a testvére, ő csak megtudja kérni, hogy a gyereketekre legyen tekintettel. Bunkó a sógornőd, azonban nézhetjük abból a szemszögből, hogy ő van otthon, és otthon ne ő alkalmazkodjon már, bár neki is lehetne esze.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!