Meddig vagyok köteles tolerálni a sógornőm bunkóságát?
Sajnos ők is ott laknak, így sokak szerint nekik több joguk van megmondani, mi történjen. Mondjuk hogy anyós nem szólt rá, az elég kemény... ha vendégséget tartok, a vendég az első.
Amúgy nálunk nagyanyám volt hasonló... tiszta penész volt a háza, elvárta, hogy lejárjunk, egyszer kérték meg, hogy penésztelenítsük már ki a házat, segítenek, mert nem is egészséges, és én megfulladok ott... erre ő: az nem penész, jó az úgy, én kényes vagyok, és húzzak ki a házból a kertbe. Ki is raktak, a többiek meg visszamentek. Mondjuk nagyanyám macskája jó fej volt, megérezte, hogy ki lettem paterolva, ott őrzött :).
9!
A saját lakásában mindenki azt csinál, amit akar. Ha dohányozni akár, akkor dohányzik és ennek semmi köze ahhoz, hogy felfogta e, hogy art vele a gyereknek vagy sem. A kérdező szerint "nem ment ki,egész nap bent cigizett,úgyhogy a végén valóban én vittem ki a gyereket" . Szerinted kiben van a hiba, aki saját otthonában dohányozni mereszel, vagy az anyaban, aki tudja, hogy ott dohányoznak, mégis elviszi oda a gyereket, akit aztán szinte egész napot is tart a füstben?
Semeddig!
Nem mész oda és kész!
Egyébként az a lakás csak 1 helyiségből áll?
Mért nem mész be addig a szobába, vagy ki a konyhába?
Különben neked tetszene, ha a sógornőd vagy bárki elmegy hozzátok és a vendég akarná megmondani, hogy mit tehetsz a saját házadban és mit nem?
ne menj oda és kész.
anyósod ha hagyja, akkor az ő baja, ha látni akarja az unokát majd megy ő hozzátok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!