Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Lebukhatunk valahogy?

Lebukhatunk valahogy?

Figyelt kérdés

Fiatal házaspárként a "minden lében kanál", irányításmániás és irígy rokonságunk miatt titkolnunk kell az anyagi helyzetünket (ebben már nagy gyakorlatunk van). A héten vettük át az új autónkat, amiről persze előbb-utóbb a rokonok is tudomást fognak szerezni. A rokonoknak azt tervezzük mondani, hogy a férjem céges autót kapott, így talán elkerüljük az "annyi jobb helyre költhettétek volna" / "magánnyugdíjba kellett volna tenni" / "a jövőbeni gyerekeitek tanulására kellett volna félretenni" szövegeket, meg az autó kölcsönadással kapcsolatos kéréseket. Kérdésem, hogy milyen módon lehet lebukni ezzel a cégesautó szöveggel, mire figyeljünk oda?? :)

A segítőkész válaszokat előre köszönöm!

2017. szept. 19. 13:48
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
79%

Nekünk is volt ilyen rokonunk, több is. És mi tudod mit csináltunk? Nem bujkáltunk, nem hazudoztunk, hogy nekik jó legyen. Szépen megmondtuk nekik, hogy k rvára semmi közük ahhoz, hogy mi mire mennyit költünk, meg mire nem, le lehet rólunk szállni, és innentől a társaságukra sem tartunk semmilyen formában sem igényt. Viszontlátásra.

Megsértődtek? Igen. Pletykálkodtak? Igen. Érdekelt minket? Rohadtul nem. Egy idő után ők is megunták, és teljesen abbamaradt minden. Nem kell óvodás módon hazudozni meg bujkálni. Nőjetek fel, és mondjátok meg kerek-perec a magatokét az ilyeneknek.

2017. szept. 27. 12:58
 22/22 anonim ***** válasza:

Én nemhogy nem titkolnám, de még húznám is őket.

Pl.:

"Miből tellett rá?"

"Marad annak, aki el nem issza!" - És hozzá egy fennsőbbséges mosoly.

Vagy ha elvakult fideszes a rokonság, akkor ezt mondanám: "Mint Fidesz-pártiak, nyilván ti is egyetértetek Lázár Jánossal, hogy minden ember annyit ér, amennyije van. Én is így gondolom."

Vagy ezt:

"Tudjátok, nekem a bőröm alatt is pénz van."

Netán így:

"Kivettem pár milliót a mellényzsebemből, aztán megvettük."

2017. szept. 28. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!