Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Van vele úgy más is, hogy...

Van vele úgy más is, hogy gyűlöletetet, mély undort érez az alkoholista családtagjai iránt?

Figyelt kérdés
Nem tehetek róla erősebb nálam.Az ilyen üvegemelgetk mellett nem lehet pszichikailag normálisan funkcionálni.Idegesitő a függőségük,közönyük.Nehéz őket emberszámba venni.

2017. szept. 8. 12:26
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Nem gyűlölöm, nem utálom, csak sajnálom. Szerencsére nem élünk együtt. Nyilván, ha együtt élnénk, akkor rosszabb lenne a helyzetem. De ez a megoldás. Nem szabad együtt maradni.
2017. szept. 8. 13:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Egy családban élek vele, az apám alkoholista. Egyszerűen utálom, nem lehet vele beszélni, bűzlik a sok mindentől. Nem tudok rá igazi apaként tekinteni, akit szeretek. De így csak egy hulladék ember, nekem.

14/l

2017. szept. 8. 16:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Apám sörösüveggel verte a fejemet majdnem minden nap. De hála istennek elég hamar meghalt agyvérzésben. Nem is baj, egy hulladék volt.
2017. szept. 8. 20:21
 4/5 anonim ***** válasza:
80%

Én gyűlöltem apám, és egyáltalán nem sajnálom hogy pár éve meghalt.

Tönkretett lelkileg 2 gyereket, egy feleséget, 2 nagyszülőt. Minden napos lelki terrorban kellett felnőnünk és szégyenkezni miatta akármerre jártunk.

És meglepően most gyűlölöm csak igazán, 28 évesen. Most, hogy pár éve kikerültem a valós életbe és rájöttem, hogy lóf..szt nem kaptam tőle, csak lelki sebeket. És elszomorító, hogy összes idősebb munkatársam azért harcol, azért dolgozik, hogy a gyerekének tudja biztosítani a jövőt én meg mindent építhetek a nulláról.

Ha rajtam múlna, akkor az összes alkoholistát elvinném munkatáborba és addig dolgoztatnám ott őket míg meg nem döglenek, távol a családjuktól, egyedül, mert ezt érdemlik.

2017. szept. 9. 07:49
 5/5 anonim ***** válasza:
64%
Hidd el, tudom miről beszélsz. Az alkohol családokat tesz tönkre, és pont, hogy az alkoholista férj nem veszi észre, hogy elüldözi maga mellől a saját családját. Belőlem is undort vált ki és nem is tudok ez ellen tenni semmit. Ne érezd magad hibásnak emiatt!
2018. jan. 18. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!