Van vele úgy más is, hogy gyűlöletetet, mély undort érez az alkoholista családtagjai iránt?
Egy családban élek vele, az apám alkoholista. Egyszerűen utálom, nem lehet vele beszélni, bűzlik a sok mindentől. Nem tudok rá igazi apaként tekinteni, akit szeretek. De így csak egy hulladék ember, nekem.
14/l
Én gyűlöltem apám, és egyáltalán nem sajnálom hogy pár éve meghalt.
Tönkretett lelkileg 2 gyereket, egy feleséget, 2 nagyszülőt. Minden napos lelki terrorban kellett felnőnünk és szégyenkezni miatta akármerre jártunk.
És meglepően most gyűlölöm csak igazán, 28 évesen. Most, hogy pár éve kikerültem a valós életbe és rájöttem, hogy lóf..szt nem kaptam tőle, csak lelki sebeket. És elszomorító, hogy összes idősebb munkatársam azért harcol, azért dolgozik, hogy a gyerekének tudja biztosítani a jövőt én meg mindent építhetek a nulláról.
Ha rajtam múlna, akkor az összes alkoholistát elvinném munkatáborba és addig dolgoztatnám ott őket míg meg nem döglenek, távol a családjuktól, egyedül, mert ezt érdemlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!