Hogyan magyarázzam el egy erőszakoskodó rokonnak, hogy nem szeretnék vele fürdeni menni?
Én 176 cm vagyok, mellé 81 kg, nem járok vízpartra már nagyon régóta. Tudom, hogy ez még nem extrém kövérség, de egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy fürdőruhára vetkőzzek mások előtt, szégyellem a testem.
A rokonom a fejébe vette, hogy holnap strandolni megy, és pont engem szemelt ki, hogy majd én elkísérem. Hiába magyarázom neki szépszerével, hogy én bizony nem szeretnék, ő köti az ebet a karóhoz.
Ti mit tesztek ilyen esetben?
Ha elkezdenék hisztizni úgy biztos megértené, de én meg nem vagyok olyan.
Egyébként pont ez a rokonom szokott (szerinte) vicces megjegyzéseket tenni a túlsúlyos emberekre, ezért sincs kedvem az egészhez.
Voltál te már strandon?! Mert ott nem az van ám mint az amcsi filmekben. Nem csak a vékony emberek járnak strandra.
Senki nem foglalkozik a másik méreteivel.
Egyébként ha nem akarsz elmenni akkor ne menj! Nem olyan nehéz. Csak nem fognak erővel berakni a kocsiba/felrakni a buszra.
Nem kell elmagyarázni. Mit tud veled tenni, ha nem mész? Megfog, lekötöz, behajít a csomagtartóba és erőszakkal levisz a strandra?
Egyébként meg igazuk van az előttem szólóknak. A lőtéri kutyát nem érdekli, hogy a szomszéd pokrócon heverőknek bikinitestük van-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!