Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogyan magyarázzam el egy...

Hogyan magyarázzam el egy erőszakoskodó rokonnak, hogy nem szeretnék vele fürdeni menni?

Figyelt kérdés

Én 176 cm vagyok, mellé 81 kg, nem járok vízpartra már nagyon régóta. Tudom, hogy ez még nem extrém kövérség, de egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy fürdőruhára vetkőzzek mások előtt, szégyellem a testem.

A rokonom a fejébe vette, hogy holnap strandolni megy, és pont engem szemelt ki, hogy majd én elkísérem. Hiába magyarázom neki szépszerével, hogy én bizony nem szeretnék, ő köti az ebet a karóhoz.

Ti mit tesztek ilyen esetben?

Ha elkezdenék hisztizni úgy biztos megértené, de én meg nem vagyok olyan.

Egyébként pont ez a rokonom szokott (szerinte) vicces megjegyzéseket tenni a túlsúlyos emberekre, ezért sincs kedvem az egészhez.

2017. aug. 16. 15:23
 1/7 anonim ***** válasza:
29%
Pedig pont a strandon nem foglalkozik senki más emberek külsejével. Menj el, érezd jóp magad na parázz.
2017. aug. 16. 15:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi ebben olyan nehéz? "Köszönöm, de nem szeretnék strandra menni." Ennyi.
2017. aug. 16. 15:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert csendesen mondom, és nem üvöltve, még ugyanolyan komolyan gondolom, hogy: Nem megyek!
2017. aug. 16. 15:33
 4/7 anonim ***** válasza:
44%
Most te komolyan azt hiszed hogy a strandon mindenki azzal fog foglalkozni hogy te duci vagy? Jelezném hogy kb. SENKIT nem érdekel, ha meg lenne is bárki azzal meg az életben nem találkozol többet. Bazz a megfelelési kényszer miatt ítéled magad szobafogságra. Gratulálok.
2017. aug. 16. 15:54
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Voltál te már strandon?! Mert ott nem az van ám mint az amcsi filmekben. Nem csak a vékony emberek járnak strandra.

Senki nem foglalkozik a másik méreteivel.

Egyébként ha nem akarsz elmenni akkor ne menj! Nem olyan nehéz. Csak nem fognak erővel berakni a kocsiba/felrakni a buszra.

2017. aug. 16. 16:48
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
egyszerűen nem mész el, aztán kész. otthon felejted magad, aztán oldja meg a tuskó, ahogy tudja a többit
2017. aug. 16. 19:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem kell elmagyarázni. Mit tud veled tenni, ha nem mész? Megfog, lekötöz, behajít a csomagtartóba és erőszakkal levisz a strandra?

Egyébként meg igazuk van az előttem szólóknak. A lőtéri kutyát nem érdekli, hogy a szomszéd pokrócon heverőknek bikinitestük van-e vagy sem.

2017. aug. 17. 05:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!