Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miről beszélgessek a sógorommal?

Miről beszélgessek a sógorommal?

Figyelt kérdés

A napokban beszélgettünk nővéremmel és felhozta, hogy az ő férje kevésli a mi (vagyis az én és az ő) kommunikációnkat.

Ez nagyon meglepett, mert alapból szoktam vele beszélni. Persze tényleg nem sokat. De alapvetően érdeklődök a hogyléte felől, ha alkalom van, felköszöntöm személyesen (felhívom). Kérdezem a munkáról, a kocsijáról vagy amit éppen aktuálisan mesélt tesóm.. ilyen teljesen hétköznapi dolgokról, esetleg mesélek a gyerekeimről futólag pár szót. (tesómnak és neki nincs gyerekük).

Nem tudom ezen felül még mit mondhatnék vagy miről beszélhetnék vele, hiszen tesómmal majdnem napi szinten hívjuk egymást, tehát tudunk egymásról és jó is a kapcsolat. Sógorommal sincs bajom, kedvelem... Talán ő azt gondolja, hogy én nem kedvelem őt, hogy ilyen "átlag-hétköznapi" témákat érintek?

Ők külföldön élnek a férje sem magyar.

Jelenleg az én férjemmel sokat szoktak beszélni egy munka kapcsán.

De ők is főleg csak a munkáról beszélnek másról úgy konkrétan csak nagyon futólagosan.

Szóval meg vagyok lőve, mert nem tudom, hogy ezeken felül még miről beszélhetnék vele konkrétan.

Untatni nem akarom, hülyeségeket nem akarok szintén. Nem tudom mire gondolt.

Mindannyian 30-on felül vagyunk.

Ötletek?

köszi!

2017. júl. 18. 15:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
búzáról ne
2017. júl. 25. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!