Sogorno iszony? Mas is a falra tudna maszni a sogornojetol?
Sajna a húsos-csontos kérdését törölték, de az volt a lényege, hogy a nő a bátyja házában lévő fagyasztót használta, és feltöltötte csontokkal meg hússal a különböző rekeszeket. A bátyja új nője pedig valami tortát, amit csinált, berakott a fagyasztóba, de hogy legyen helye, rápakolta a csontokat a húsokra... És hogy ezt hogy merte, hogy tehette, stb.
Egyik legjobb kérdés volt a gyakori kérdések történelmében, nem tudom, miért kellett törölni.
21-22-es! Megvan valahol, mert egy-két hete valaki belinkelte újra egy bugyuta kérdés által, mert szintén hiányolták a húsos-csontos sztorit, valamilyen archív oldalról. Igen, valóban törölték, pedig volt hozzá vagy 200 válasz, de keresgéljetek kulcsszavakkal, nem igazán tudom, hogy kell megtalálni, de mint írtam, nemrég belinkelte valaki (1-2 hete), a kérdéssel együtt az összes választ újra lehetett olvasni. Anno én eredetiben (is) láttam, aztán az archivált változatot is újra elolvastam. :) És hogy ne offoljak:
Még mindig örülünk a sógornőmmel, hogy csak egy-egy van belőlünk, mivel a bátyám elvette feleségül a férjem húgát. :)
Ah, próbáltam keresni. Sajna nem talaltam de találtam egy masik orultet. :)
Najo.. Tok nincs ehhez koze de en bepisiltem ezen majdnem a röhögéstől:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__869980..
(Törölték a húsos-csontost?? :O Hát ez szomorú. :()
A sógornőm boldoggá teszi a bátyámat, nem nekem kell vele élnem, nem kell megfelelnünk egymásnak, szült egy gyereket, akinek én vagyok a keresztanyja, egy igazi tündérbabát, még ha van is olyan tulajdonsága, ami nekem nem tetszik, nem az én dolgom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!