Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tegyek? Lány-tesói (v)...

Mit tegyek? Lány-tesói (v) iszony?

Figyelt kérdés
A sógórnőimről lenne szó. Az egyik a párom nővére 9 éve házasságban két gyermek édesanyja, a másik a párom húga, 18 éves, tanul. A történet lényege, hogy a kishúg, titokban összejár a nővér férjével. A párom húga mondta el nekem, és megesküdött, hogy ne mondjam el senkinek. A húggal jóba vagyok, a nővérrel nem, de dolgozik a lelkiismeretem és egyszerűen nem tudom mit csináljak!? Már másfél éve tart a viszony.

2016. szept. 21. 11:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz nepszeru a valaszom. Hu de nehez helyzet! Elhiszem, h dolgozik a lelkiismereted! De ez nem a te dolgod. Te teljesen kivulallo vagy, csak bajt okozhatsz azzal, ha beleszolsz az eletukbe. Ha egy csaladban ilyen megtortenhet, ha nem tisztelik a testveri kapcsolatot, a hazassagot, akkor ott van baj boven. Ez a "kis" tortenet csak egy szelete az egesz kaosznak szerintem. En nem avatkoznek bele a helyedben, nem veheted a valladra mas felnott ember, foleg egy teljes csalad problemait.
2016. szept. 21. 12:06
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Előé a pont. Továbbá, ha kiderülne, te jössz ki a legrosszabbul. Ez tuti. Volt ilyenben részem.
2016. szept. 21. 12:21
 3/9 A kérdező kommentje:

Igen, de az a baj, hogy a húg ragja a fulem h beszeljek a férjjel h irjon neki. De en nem akarok.

Olyan sz*r igyis mikor a nővérék itt vanak a férj kimegy a tanyára a húg meg azt mondja h elmegy a baratnojehez.. kozben meg kimegy utana, és együtt vannak.

Aztan hazajonnnek es ugy csinálják, mintha mi se történt volna.

2016. szept. 21. 13:27
 4/9 A kérdező kommentje:
Eleg fura volt, ha bennt voltak es a férj adott a feleségének puszit akkor a húg kiakadt, mint a gyilkosra úgy nézett a nővérére, meg csapkolodott. Akkortájt volt az, hogy a nővér betegeskedett és nem igen ment ki a tanyára. A férj meg egyre közelebb került a húghoz, aztan puff benne a kozepeben. A húg az fülig szerelmes a sógorába.
2016. szept. 21. 13:30
 5/9 anonim ***** válasza:
Megkérném a helyedben a "kedves" párocskát, hogy legyenek diszkrétebbek, és engem NE vonjanak bele. A továbbiakban ne tudjak az egészről! (Első válaszoló vagyok). Nem tisztességes, hogy téged zaklatnak ezzel, és eszköznek meg futárnak néznek!
2016. szept. 21. 13:41
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ki nem állhatom az ilyen ostoba libákat, mint a hugica. Mégis mit képzel magáról? Azért ilyet megtenni a saját nővérével eléggé mocskos dolog. A férj is szégyellhetné magát, ha csak ennyi esze van. Szívből kívánom, hogy derüljön ki a dolog, legalább a nővér megtudja, hogy milyen ocsmány egy családja van. Nyugodtan lepontozhattok, de ez a véleményem.

22/L

2016. szept. 21. 14:04
 7/9 anonim ***** válasza:

Ó ne aggódj, ki fog ez törni még a családban, csak idő kérdése. Ha így áll a dolog, akkor a hugica nem fogja sokáig elviselni, hogy a pasi nem őt választja elsőnek, és ki fogja borítani a bilit.

Neked annyi a dolgod, hogy ebből minél jobban kimaradj. A huginak mondd meg, hogy hagyjon békén egyszer s mindenkorra ezzel a témával, törölj minden beszélgetést, mert MÁR MOST, ha kiderül a dolog, téged elő fognak venni, hogy miért nem mondtad el...

Szóval tagadj mindent. Te nem tudsz semmiről, soha nem is tudtál. Intézzék el egymás között.

2016. szept. 21. 14:15
 8/9 anonim ***** válasza:

Bocsi, muszáj kijavítanom: megesketett, nem megesküdött (az azt jelentené, hogy ő maga, míg megesketett = valaki mást, jelen esetben téged)

Egyébként a helyedben én hallgatnék, bár szerintem ebből sehogy sem fogsz jól kijönni... Ha egyszer kiderül, akkor téged is elővesznek majd. Viszont a húgnak se segíts. Talán a férjecskével beszélhetnél inkább, hogy gondolkodjon el a kapcsolatán, meg talán be is ijedne kicsit, ha tudná, hogy tudod.

2016. szept. 21. 16:11
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

"az a baj, hogy a húg ragja a fulem h beszeljek a férjjel h irjon neki."

Ne haragudj, de te komolyan egy ilyen szánalmas, gátlástalan nővel vagy jóban? Nem elég hogy elárulja a testvérét - , mikor úgy viselkedik mint egy tüzelő szuka - már bocsánat - de még téged is belerángatna hogy részt vegyél a disznóságában? Na nem mintha a férj jobb lenne hogy a sógornőjét kefélgeti, utána meg a gyerekei mellé megy haza...

Sajnálom kérdező hogy ilyen szerencsétlen helyzetbe kerültél. A helyedben megmondanám a hugicának, hogy felejtsen el, és hagyjon ki az ügyeiből- Bár tartanék tőle hogy megpróbál keresztbe tenni nekem a bátyjánál. (szép kis szarkavaró lehet a nő) Sajnálom szegény gyerekeket hogy ilyen családba születtek.

2016. szept. 21. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!