Nem hiányzik néha egy apa?
Figyelt kérdés
Persze azoktol kerdezem, akiknek a szulei elvaltak, es nem nagyon tartja a kapcsolatot az apjaval. Illetve esetlef akinek elhunyt az apja. Olyanoktol, akik nem haragszanak az apjukra, de valamiert, kulso okokbol nincs interekcioba vele. Most olyan idoszakban vagyok, par napja kezdodott, h hianyzik az eletembol. Uresnek erzem az eletemet ez miatt. Veletek is volt mar ilyen?2017. júl. 8. 10:33
1/4 Fatal_3rror_ válasza:
Nekem 28 évesen néha hiányzik, főleg mikor látom idősebb kollégáimat akik jó apák.
Bár nekem volt fizikailag apám, de alkoholista volt, és soha nem állt mellettem, soha egy jó szót nem kaptam tőle, se anyagi, se érzelmi támogatást az életben csak azt hogy belőlem nem lesz senki.
2/4 anonim válasza:
Nekem nem. Sosem nevelt a sajátom. Ovis koromban hiányzott, azután meg is szűnt. Az anyám teljes mértékben elég volt, nem érzem az apaszerep nagy üres helyét. Most felnőttként főleg nem.
3/4 anonim válasza:
Elégsokszor hiányzik (12 éve elhunyt) elgondolkodok ilyenkor milyen lenne a világ barmok nélkül (elütötte egy autó mikor a kocsi átment a piroson) az életben mindenkinek van egy szerepe mi ezt kaptuk kérdező ㅠ.ㅠ sajnos
4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, es sajnalom mind a 3 esetet. En 3 eves voltam, mikor az alkoholista apamtol elvalt anya. Rogton jott a neveloapam, es, hat, 14 ev utan neveloapam csak ugy beadta a valopert. Ra fel evere osszejott egy novel, regi nagy csaladi hazba koltozott apam melle az egy gyerekevel, es fel ev alatt csinaltak egy gyereket. De azthiszem, enyem meg jobbik eset, lehetne rosszabb is, de ha belegondolok, nekem se volt soha igazi apam
2017. júl. 9. 08:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!