Más hogy érez a halott szüleivel kapcsolatban? Normális hogy csak néha hiányzik?
Ezt a dalt hallottam:
"Egy Jóska van a faluban, azt is bolond csavargónak mondják,
Lépteivel éjjel-nappal méregeti a főutca hosszát.
Mindenki csak nevet rajta, ő is nevet, ha mások kacagják,
Nem tudom, hogy ki a bolond, ő vagy azok akik kigúnyolják.
Bánatában lett a Jóska a falunak bolond csavargója,
Valamikor minden éjjel nótaszótól hangos volt az utca,
De akinek szólt a nóta, elköltözött erről a világról,
Ezért bolyong szegény bolond, így búcsúzik el a boldogságtól."
Apukámat Józsefnek hívták, és annyira ő ez a dal, és olyan szomorú...na most is bőgök ahogy elolvastam....
az én anyukám már 18 éve meghalt, és hogy őszinte legyek, nem tudom úgy elképzelni az életemet, hogy Ő is a része..persze sokszor elgondolkodom, mi lenne ha...
Ami 2 éve meghalt Nagyimat illeti, hát ugyan én is ritkán sírok, de iszonyuan hiányzik. Ő volt a szivem csücske és persze fordítva is:) :(
23l
Apám 7 évvel ezelőtt halt meg. Szerencsére anya él és virul! :)
Viszont nekem fater egyáltalán nem hiányzik, annak ellenére, h a szüleim együtt éltek, nagyon nem volt jó a kapcsolatunk, ráadásul egy rettentő rossz természetű ember volt (tudom, csúnya dolog ilyet mondani).
Közvetlen miután megtörtént a dolog, akkor piszok rossz érzés volt, de pl sírni már akkor sem tudtam. Később rájöttem, h a rossz érzés a bűntudat miatt volt, a bűntudat pedig abból fakadt, h egyszerűen nem fájt eléggé.
És a mai napig szemétnek érzem magam, mert egyszerűen nem érint meg különösebben.
Szóval szerintem már az is tök normális, ha néha hiányzik. Idővel egyébként is halványulnak ezek a sebek, és teljesen egészséges, hogy nem a nap minden percében ezen őrlődsz.
21/L
Apám másfél éve halt meg, szintén önpusztító alkoholista volt, és őt is a szíve vitte el. Amíg élt, megkeserítette az életemet, amikor részeg volt (minden este), mindg agresszív volt, mindenért megvert. Rossz volt a kapcsolatunk.
És én sem tudtam sírni, amikor meghalt, csak napokig néztem magam elé, talán fel sem fogtam.
Az a helyzet, hogy megvagyok nélküle, gyorsan felálltam a kezdeti sokk után, mégis amikor meglátok egy hozzá hasonló embert, vagy használati tárgyát pl. a biciklijét, akkor elszorul a szívem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!