Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Vannak itt akik 3-nál többen...

Vannak itt akik 3-nál többen vannak testvérek? Te, hogy élted meg a nagy családot? Szeretnél te is annyi gyereket mint szüleid? És te hanyadik voltál?

Figyelt kérdés

Érdekelne, hogy kik hányan vannak testvérek.Elvileg ritka. Sokan meglepődnek mikor mondom, hogy mi heten vagyunk. Pedig a kollégámnak meg 12 gyereke van, na azon én is meglepődtem.

Anyukámék csak ketten voltak, Apukámék is szintén.

De Anyai ágon mamámék tizen.

Apain viszont csak ketten.

Én személy szerint nem szeretnék kettőnél több gyereket. Középsőnek mondható vagyok én voltam a negyedik.

2017. jún. 29. 05:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%
Mi öten vagyunk testvérek. 3 bátyám után jöttem én, lány vagyok. Majd született 1 öcsém. Én mindig 3-4 gyerekről álmodoztam. 1 fiam született 3 hónapja, még meggondolom hány szülést vállalok be :)
2017. jún. 29. 10:16
 12/16 anonim ***** válasza:
89%
Mi 4-en vagyunk, én vagyok a legkisebb. Elég sok év van köztünk, ezért talán nem olyan szoros a testvéreimmel a kapcsolatom. Örülök, hogy rájuk is számíthatok és, hogy a családom részei, de én max 2 gyereket szeretnék majd.
2017. jún. 29. 10:57
 13/16 anonim ***** válasza:
75%

Hatan vagyunk, én a legidősebb. Szerettem volna sokat, a szám apadt, végül négy (max. hat) lett az ideális gondolatban.

Viszont sokára jött az, akivel gyereket tudtam vállalni (mert családban gondolkodtam), és már az egynek is örülünk. Ha lesz testvére, az már maga a paradicsom, több a korunk miatt nemigen valószínű. (40 fölött vagyunk mindketten.) Ezt sajnálom, hogy nem lesz nagy családom.

2017. jún. 29. 12:11
 14/16 anonim válasza:
80%
Mi is heten vagyunk testvérek.Én a 3. vagyok.Anyai ágon mindenkinek nagy családja van.Anyámék 12-en voltak testvérek a nagymamámék meg 16-an, nagypapámék peddig 9-en.Én szerettem, hogy ilyen sokan vagyunk,hogy 50 unokatesóm van és rengeteg nagynénim,nagybácsim.Még nem tudom hány gyereket szeretnék, de csak nagy családot birok elképzelni magamnak.
2017. jún. 29. 14:16
 15/16 anonim ***** válasza:
61%
Négyen nőttünk fel, utáltam emiatt az egész gyerekkorom. Egy perc magánéletem nem volt, a szobán is osztoznunk kellett, meg úgy mindenen. Ezért van csak 1 gyerekem, nem lesz több. Ha milliomos lennék, és külön szobát tudnék biztosítani, és megfelelő anyagi hátteret, akkor talán lenne több gyerekem is.
2017. jún. 29. 14:53
 16/16 anonim ***** válasza:
Öten vagyunk testvérek, mind egy szobában kényszerültünk felnőni, soha nem tudtunk egymagunkban lenni. Na nincs is gyerekem, élvezem, hogy végre magam lehetek.
2018. márc. 13. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!