Katus94 kérdése:
Milyen rokoni kapcsolat van köztünk? Az én nagyapám és az ő nagyapja testvérek. Lehet bármi is köztünk?
Figyelt kérdés
2015. dec. 27. 11:11
1/8 anonim válasza:
Másodfokú unokatestvérek vagytok.
2/8 anonim válasza:
Bizony, másodunokatesók vagytok..szerintem ne legyen semmi köztetek..
3/8 anonim válasza:
Másodunokatestvèrek vagytok. Vèrfertőzès ha köztetek valami lesz...a gyerekeitek nagy valószínűsèggel sèrültek lennènek.. Ne legyen semmi köztetek! Annyi más ember van mèg a világon!
4/8 anonim válasza:
Valóban másodfokú unokatestvérek vagytok, de nem igaz, hogy vérfertőzés lenne a dolog és szerintem az utódok sem lennének fogyatékosak. A nagymamám és a nagypapám is másod unokatestvérei voltak egymásnak, csak nem tudták egymásról évekig. Volt polgári és templplomi esküvőjük is, (tehát legális) és senki sem fogyatékos a családunkban.
5/8 anonim válasza:
A genetikus szerint ez nem okoz problémát, elég távoli rokonság.
6/8 anonim válasza:
Ez már nem vérfertőzés, nem tabu, ne hallgass az ilyen dumákra. Királyi családokban, vagy pl. a franciáknál már az unokatestvér is elfogadható (volt), annak már komolyabb kockázatai vannak. Minimális genetikai kockázata persze van, de ez bármilyen vadidegennek is előfordulhat. Ha ő az "igazi", szerintem menjen a dolog. Ha rinyáltok :-), genetikai tanácsadót keressetek fel.
7/8 anonim válasza:
Nálunk a családban van ilyen másodunokatesó házasság. Két gyönyörű egészséges gyermekük született.
8/8 anonim válasza:
Ő család tagod ember :D Csomó csaj van a világon keress mást! Ha csak abba gondolsz bele h ha összejöttök mindenki csesztetni fog h saját rokonoddal jársz STB
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!