Miért utál az anyám?
Még valami: ha valamiért mégsem tudjátok megbeszélni, vagy nem lesz megértő - ami sajnos lehetséges -, akkor a legfontosabb,hogy semlegesítsd magadban azt a gondolatot,hogy "te nem vagy elég jó"
Ezt úgy tudod megtenni,ha minden negatív jelző után 5ször valami pozitív dologgal erősíted meg magadat. Hülyeségnek hangzik,tudom. Az emberbe négyszer mélyebbre hatol a negatív,mint a pozitív élmény vagy szó. Néggy pozitív után még csak nullán állsz,öt kell,hogy felfelé indulhass,megerősödj.
Azért megy mélyebbre,mert az életben maradás miatt fontosabb volt megjegyezni,melyik bokor mérgező,mint azt,hogy melyik csodálatos,mivel ha a mérgezőt nem jegyezték meg,az életükbe kerülhetett. Ebből ered ez.
De talán még így is hülyeségnek hangzik.
Attól még egy-két próbát megér. Anyád nem lesz mindig melletted,önálló életre készülsz,türelmetlenek mindenhol lesznek.
Ha megtanulod ezt magadban kezelni,könnyebb lesz neked.
Ilyen mondatokra gondolok: "értékes és szerethető vagyok" "nem vagyok tökéletes,de nem is kell annak lennem, szabad hibázni." "Képes vagyok fejlödni, javíthatok a hibáimon" "mindig lehet újrakezdeni, van megoldás" "nem kell megfelelnem senkinek,nem kell hasonlítanom senkire. Én én vagyok, egyszeri és megismételhetetlen"
"Mások nem különbek nálam - ahogy én sem vagyok különb nálunk."
Remélem,tudod használni,amiket írtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!