Anyám ezért utál?

Figyelt kérdés
Pénteken elmentünk a születésnapomra ajándékot venni, mert vagy rá bízom vagy megyek én is. Inkább elmentem, ő tuti biztosra vette magában, hogy én olyan cipőt akarok amilyet nekem ő kinézett, csak nekem nem tetszett az a cipő, és ezért összeveszett velem. Azt mondta, hogy egy p&csa vagyok, és a bátyámnak meg fog venni mindent, de én oldjam meg ahogy akarom. Na most ha ezekre visszagondolok a sírógörcs kerülget. Hát azt tudni kell, hogy teljesen más a stílusom, ő viszont próbál olyanná változtatni amilyennek ő akar látni. A másik ami ezzel kapcsolatban engem bánt, hogy szerettem volna fülemet még egy helyen kilyukasztani, nagy nehezen kikönyörögtem erre már azt sem lehet, és annyi mindent nem enged, hogy az siralmas. Ja és pluszba a szülinapomat elfelejthetem még ezek mellett, és totál úgy érzem, hogy az életem tönkre ment. Bezár egy olyan ketrecbe, ami nekem nem tetszik, és ezért vagyok p&csa. Mit tehetnék?

2016. szept. 11. 16:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Az apá ehez mit szól?
2016. szept. 11. 16:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Apa leszar. Sose hallgat meg, figyelembe sem vesz.
2016. szept. 11. 16:44
 3/7 anonim ***** válasza:
1%
Valoszinuleg nem szereti hogy tinikent prostinak akarsz oldozni, nem szereti ha mindenki latja a pinadat az utcan, stb. Persze ezt maskepp is el lehet erni.
2016. szept. 11. 16:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Közöld vele, hogy te így érzed jól magad és próbáljon meg elfogadni tégen. Végülis a lánnya vagy, muszáj megbékülnötök.
2016. szept. 11. 16:53
 5/7 A kérdező kommentje:
De utál, és nem békél meg velem.
2016. szept. 11. 17:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Szóval a szemedbe mondta őszintén, hogy gyűlöl és soha többé nem akar látni. Ha valóban utálna, akkor nem aggódna érted. Ez tőle csak egy hiszti.
2016. szept. 11. 17:09
 7/7 lumia 532 ***** válasza:
egyáltalán hány éves vagy te? mondjuk ilyen hulyesegeken oszeveszni, anyad egy idegbeteg lehet
2016. szept. 11. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!