Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért utál az anyám?

Miért utál az anyám?

Figyelt kérdés
2017. jún. 23. 11:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
83%
Kövezz meg de erre nem tudok válaszolni így.
2017. jún. 23. 11:59
 2/15 anonim ***** válasza:
56%
Kövezz meg, de ez igy lehetetlen
2017. jún. 23. 12:05
 3/15 A kérdező kommentje:
Elhord mindennek azert mert tegnap tesom sutott valamit es ma akartam enni belole es nem volt es anyam ezert egesz vegig oszt
2017. jún. 23. 12:08
 4/15 anonim válasza:
Esetleg valami pontosabb infó?Jelek,amiből arra következtetsz,hogy utál?Csak így random kiírva,egy szalagcím nem elég😐
2017. jún. 23. 12:10
 5/15 anonim válasza:
100%
Ez nem utálat
2017. jún. 23. 12:11
 6/15 A kérdező kommentje:
Szerintem azert mert egyik pillanatba normalis masikba meg tok bunko eloszt mindennek tesommal meg normalis es ebbe lelkileg bele fogok betegedni
2017. jún. 23. 12:11
 7/15 anonim válasza:
Mennyi idős?Nem lehet,hogy ez már a menapeuza?Vagy csak szimplán beugrott hozzá a miki?
2017. jún. 23. 12:44
 8/15 anonim ***** válasza:

Lelkileg?

Akkor ez téged sajnos nagyon mélyen érint.

Hány éves vagy 12?

2017. jún. 23. 12:45
 9/15 anonim ***** válasza:
43%
mert csúnya vagy
2017. jún. 24. 09:39
 10/15 anonim ***** válasza:

A miérteket én is sokat kutattam - kutatom ma is. Azonban van,amikor hiába,mert nem mindennek van érthető oka. Legalábbis a másik fél számára. De van,hogy még az sem tudja megmagyarázni,aki csinálja.

Valószínűleg nem utál. Szerintem biztosan nem. Ebben megnyugodhatsz. :)

DE akkor miért viselkedik így?

Lehet,hogy nagyon más a személyiségetek,ezért nem ért meg téged, nem érti,hogy miért vagy olyan,amilyen stb., és ettől tehetetlenséget érez,ami dühöt vált ki belőle. Pl. Ő mindig rendezett, összeszedett, te pedig széthagyogatod a cuccaidat,s aztán nem találod vagy elfeledkezel dolgokról. Vagy pont fordítva. Vagy ő keveset beszél,te meg folyton mesélsz valamit,locsogsz-fecsegsz,vagy fordítva. Ezek példák,lehet akármi más. Ezt a türelmetlenségével fejezi ki. Nem túl pozitív,de lehetséges. Az ember sokszor reagál így az ilyen helyzetekre. Ez nem jelenti azt,hogy te vagy anyád rossz lenne. Pusztán különbözőek vagytok.

Ő a felnőtt,neki kellene ezt ügyesen,bölcsen kezelni, lehet,nem gondol bele, vagy észre sem veszi.

Próbáld meg elmondani neki, amikor már megnyugodott,hogy szomorú vagy,amikor türelmetlenül beszél veled vagy amikor a hibáidról beszél. Hogy ilyenkor olyan gondolataid vannak,hogy utál téged. És beszéljetek. Valószínűleg nem fog rögtön változni a helyzet, de el fog indítani egy folyamatot.

2017. jún. 25. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!