Apámnak barátnője van. Szükséges lenne tudatnom édesanyámmal, vagy tudjak meg többet mielőtt ítélkezem?
Szerintem nem szép dolog beleolvasni senki semmijébe, akárkid is az illető, de nálunk apám mindig követeli, hogy láthassa ő is, ha valami van. Többször utasított, hogy küldjek neki másolatot az emaileimről... Nálad bizti nem ez van, de ezek után szerintem semmi nem ciki.
Ami a családi dolgot illeti... Az én szüleim más miatt váltak el, de még nagyon kicsi voltam. Viszont egy barátnőm apja félrekefélt, aztán elhagyta őket, aztán hazajött, felcsinálta a nejét, lelépett, elvált, és nem ismeri el a legutolsó gyerekét. Nem szeretnék rosszat mondani apukádról, de ez gerinctelenség. Ha úgy érzed, akár az üzenetről is kérdezheted, úgy egészen egyértelmű lesz neki, honnan fúj a szél - kicsi az esély rá, de talán észbe kap. Ha apád nem hajlandó abbahagyni, arra vedd rá, hogy oldja meg a családi helyzetet. Igaza volt az egyik előzőnek, a pár megérzi ezt, és sokszor rosszabb a sejtéssel élni, mint a bizonyossággal.
Ebből jó már nem nagyon jöhet ki, de azért drukkolok neked. Ha minden kötél szakad, tudd, hogy elvált szülőkkel sem olyan rossz ám élni, legfeljebb 2szer annyi ajándékot kapsz karácsonyra. Az is igaz, nekem sosem volt 'normális' családom, úgyhogy összehasonlítási alapom sincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!