Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Apámnak barátnője van. Szükség...

Apámnak barátnője van. Szükséges lenne tudatnom édesanyámmal, vagy tudjak meg többet mielőtt ítélkezem?

Figyelt kérdés
Napok óta rossz álmaim vannak, és akárhánszor apámra nézek lepörög a szemem előtt a vele eltöltött idő, mennyire is szeretem őt. De egyik nap a telefonján megláttam a Whatsappban egy nővel chatel. Nem részletezem, de mikor a végére jutottam akkor fogott el a sírás. Az apukámat sem vontam kérdőre, senkinek sem mondtam semmit. Csak ezen jár az eszem. Sok ilyesmit nézek TVben és látom, hogy mi lesz. Eddig azt hittem ilyen nem történhet meg velem. MIT tehetek? Nagyon szépen kérlek titeket, ha tudtok valamit ajánlani írjátok le! Sokat segítenétek vele!

2017. jún. 16. 21:33
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Meg miért nonszensz hogy valaki magánéletébe belenézek, mikor az a valaki az APÁM. Kell tudnom. Nem hunyhatok szemet felette. Nyugtalanít.
2017. jún. 18. 12:16
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem nem szép dolog beleolvasni senki semmijébe, akárkid is az illető, de nálunk apám mindig követeli, hogy láthassa ő is, ha valami van. Többször utasított, hogy küldjek neki másolatot az emaileimről... Nálad bizti nem ez van, de ezek után szerintem semmi nem ciki.

Ami a családi dolgot illeti... Az én szüleim más miatt váltak el, de még nagyon kicsi voltam. Viszont egy barátnőm apja félrekefélt, aztán elhagyta őket, aztán hazajött, felcsinálta a nejét, lelépett, elvált, és nem ismeri el a legutolsó gyerekét. Nem szeretnék rosszat mondani apukádról, de ez gerinctelenség. Ha úgy érzed, akár az üzenetről is kérdezheted, úgy egészen egyértelmű lesz neki, honnan fúj a szél - kicsi az esély rá, de talán észbe kap. Ha apád nem hajlandó abbahagyni, arra vedd rá, hogy oldja meg a családi helyzetet. Igaza volt az egyik előzőnek, a pár megérzi ezt, és sokszor rosszabb a sejtéssel élni, mint a bizonyossággal.

Ebből jó már nem nagyon jöhet ki, de azért drukkolok neked. Ha minden kötél szakad, tudd, hogy elvált szülőkkel sem olyan rossz ám élni, legfeljebb 2szer annyi ajándékot kapsz karácsonyra. Az is igaz, nekem sosem volt 'normális' családom, úgyhogy összehasonlítási alapom sincsen.

2017. jún. 18. 13:09
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem kérdezem meg. Inkább intézzék el ők. Tudod nem szeretnék elvált családban élni. Ilyen nem történhet meg. Nem is akarom megtudni milyen érzés. Nagyon sajnállak. Biztos nehéz lehetett. De a felnőtték már a gyerekek igényeit észre sem veszik, nem hogy szem előtt tartsák. De ha az ő döntésük.
2017. jún. 19. 08:45
 14/14 anonim válasza:
Heló, azóta mi történt?
2020. aug. 17. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!