Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Kórházi látogatás is normális?...

Kórházi látogatás is normális? (kisbabás anyuka)

Figyelt kérdés

Nagyon kedves rokonomnak kisbabája született. Meg szeretném látogatni, viszont olyan rokonaimmal él együtt, akiket nem akarok látni, így úgy tervezem, még a kórházban bemegyek hozzá, átadom, amit szánok a babának, beszélünk egy kicsit, és ennyi.

Nyilván a babát csak üvegen keresztül láthatom, de ez így oké. Ettől még ez a látogatás normális szerintetek? Sokat tépelődtem, hogy inkább otthon kellene, de azt nagyon nem akarom. Oda semmiképp nem mennék, szóval ez a lehetőség marad. Ez egy normális lehetőség szerintetek?

2017. jún. 10. 07:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
45%
Ha olyan nagyon kedves rokonod, akkor igazán félretehetnéd az egódat és az önzőségedet miatta. Nem erre az egy alkalomra értem, hanem a többire, mert gondolom ha olyan fontos neked, akkor nem csak párszor akarod látni egy évben... nem gondolod, hogy majd mindig ugráltatni fogod, csak mert neked sérelmeid vannak..
2017. jún. 10. 18:03
 12/15 anonim ***** válasza:
Én örültem annak, ha valaki inkább a kórházba jött be, és nem otthon látogatott meg minket, amikor az egész lakás úszik, áll hegyekben a mosatlan/frissen mosott és még nem száradt/száradt de még nem vasalt ruha...
2017. jún. 10. 19:25
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem értem,ha már eldöntötted hogy a kórházba "látogatod " meg akkor minek tettél fel kérdést?

Amúgy meg, mindenkinek saját joga eldönteni,hogy így is ok neki v sem,de előtte hívd fel

2017. jún. 10. 22:35
 14/15 anonim ***** válasza:
Attól még, hogy szültél, nem kell úsznia a mocsokban a lakásnak... Ott van apuka is, aki nyugodtam megemelheti a seggét, és viheti egyedül a háztartást az első pár hétben.
2017. jún. 11. 08:24
 15/15 anonim ***** válasza:
Utolsoval egyetertek, nalunk eleve kitakaritott lakasba vittuk haza a babat! A mosatlan persze mindig ujratermelodott de azt ugysem latja a vendeg.
2017. jún. 11. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!