Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Lány létemre verekedtem. Lesz...

Lány létemre verekedtem. Lesz valami bajom belőle?

Figyelt kérdés

Ma a suliban egy másik lánnyal "összetűzésbe" kerültem. Általános óta nem bírom, nem is szóltunk egymáshoz sosem, még általánosban vitáztunk meg volt hogy összeugrottunk de itt gimiben már semmi kapcsolat nem volt köztünk. Ma megyünk el hárman a barátnőimmel előtte meg egy másik csaj előtt (szerintem valami barátnője lehetett) erre elkezdi mondani hogy "Ez volt az amelyiknek az anyját otthagyta az apja egy k**ért" Mondom mi a f** van?? Hogy jött ez oda nem tudom, de visszafordultam és megkérdeztem hogy mit pofázik? Erre elkezdi sajnálja ha fáj az igazság meg hogy ilyen csóró parasztok nem tudja minek járnak ebbe a gimnáziumba (nem vagyunk szegények egyáltalán csak ők nagyon gazdagnak hiszik magukat és mindenkit lenéznek) Amúgy tényleg nem tudom mi volt ez sosem szólt hozzám és nem is kötekedett senkivel szóval nem értem. Én meg pont jó kedvembe voltam fogtam és a hajánál fogva lerántottam a fejét. Ő meg a nagy tehén úgy ahogy vagyok nekivágott a falnak, még a tüdőm is beszorult egy pillanatra. Aztán én visszalöktem, beleragadtam a hajába és így szépen verekedésbe keveredtünk. Hiába egy gömb az a csaj nem valami edzett így inkább én vertem őt, de nem hagyta abba sosem így én sem. Aztán nem sokat tudtunk verekedni mert egy másik csaj a folyosón bepánikolt és beordított a legközelebbi tanárhoz hogy x és y verekednek! Amúgy a barátaim próbáltak szétszedni minket de nem sikerült. Akkor kirohant a fizikatanárom (férfi) és az angoltanárnő és mivel pont én voltam fölényben engem szedtek le róla. Megkérdezték hogy mégis mi volt ez, de nem mondtunk semmit és a barátaink se szóltak. Na beküldtek az igazgatóhoz de kiderült hogy az már hazament (már ez 8. óra után történt) és fel is lélegeztem mert tudtam hogy az osztályfőnököm nincs bent. De közölték velem hogy holnap reggel az első dolgom lesz az osztályfőnöknél jelentkezni mert tudni fogja mi történt. Mivel mondtam hogy nekem már nincs órám így haza is küldtek. Mi lesz holnap? Nagyon szigorú az osztályfőnököm az is férfi és amúgy is idén nagyon sok baj volt velem már (romlottak a jegyeim és magatartásom is). A fizikatanár meg nem az a fajta hogy elhallgatja. Ki fognak rúgni? Csak megjegyezném hogy egyikőnk sem cigány és az iskolában is alig vannak szóval ez nem mindennapos dolog. A másik csaj nem tudom hova lett vagy kapott e valamit mert nem egy osztályba járunk amúgy. Mit gondoltok mi lesz? Nem lehet hogy elfelejtődik?

16/L

2017. máj. 17. 18:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
82%

Nekem általánosban volt hasonló.Első esetem volt és én nem kaptam semmit,mert a gyerek kötekedett.Alapból elég béketűrő ember vagyok,de ha eldurran az agyam,akkor onnan nincs megállás :D

Így történt :

Egyik nap egy 7.osztályos ribi jött el mellettünk és le k*rázott meg elkezdett kötekedni csak úgy (nem voltunk jóban,sőt alig ismertük egymást,de azért közeledett)aztán visszakérdeztem hogy mi van ?Na erre elkezdett szidkozódni én meg visszaszóltam neki(nem túl szépen)Na erre felpofozott és meg is rúgott közben meg:

-Hogy mersz visszaszólni nekem te szolga????

Na itt eldurrant az agyam és földhöz vágtam a csajt :D Több küzdősportot is tanultam évekig,ezt a csajszi meg nem tudta.Szóval letepertem,beleütöttem párat és ráültem xD Szó szerint xD mikor jöttek a tanárok,akkor csak annyit láttak,hogy ülök a csaj hátán,meg hogy leszorítom a kezét amazon meg sír xD Láttad volna a tanárok fejét xDD

Szóval a csajt nem sebesítettem meg és ő kezdte,szóval elnézőek voltak velem.A csaj megúszta egy

beírással(osztályfőnőkit kapott csak...)

Szerintem beszélje az osztályfőnökkel és gyűjts tanúkat akik látták és hallották a dolgot.Így talán elkerülheted,hogy ne ferdítsék el a sztorit.

Drukkolok ! :D

2017. máj. 17. 19:33
 12/21 anonim ***** válasza:
*kötekedett
2017. máj. 17. 19:34
 13/21 anonim ***** válasza:
87%

Fő az őszinteség. Mondd el, amit mondott, és azt is, h ez téged rendkívül megsértett. Ennyi. Kirúgni azért nem fognak, maximum kapsz egy intőt.

Amúgy meg jól tetted. Én se hagytam volna ;)

2017. máj. 17. 19:42
 14/21 anonim ***** válasza:
85%

Elsunnyogni nem tudod. Vállald a tettedet. Magyarázatul csak a legszükségessebbet mondd el (Mélyen megbántott a családoddal/szeretteiddel kapcsolatban. Sajnálod, hogy az iskolában azonnal reagáltál.)

És máskor ne öntse el az agyadat a hu-y! Kapd el egy iskolán kivüli helyen.

2017. máj. 17. 19:54
 15/21 anonim ***** válasza:

Ha én lennék az igazgató, akkor abszolút megérteném, hogy miért estél neki, de büntetés azért járna, viszont a másik csajnak is. Nem úszná meg. De nem rúgnálak ki.

Majd írd meg mi volt.

2017. máj. 18. 06:44
 16/21 anonim ***** válasza:

Akkor most az enyém.

Van a termünknek egy kis szertára. Az ajtó sima egyszerű, de felette van egy ablak. Első éves voltam kisgimibe. Az egyik ellenségem amikor bementem valamiérr ebbe a kis terembe (ott voltak a rajzcuccok) odatolt egy széket és bezárt úgy hogy ráült. Anyum jött értem kettőre, már fél órája kimtt várt, amikor kiszabadultam. Azzal szórakozott, hogy kinyitja résnyire, de nem tudtam kilökni az ajtót, többen is befogták. Na egyszer így kinyitotta amikor rgy ragasztó stiftet kitekertem, céloztam pufffff pont a pólójára. Annyira meglepődött hogy elengedte az ajtót, erre a többiek is megijedtek és ki tudtam jönni. Utána sieteknék le a lépcsőn, már szedem a tásk@m amikor odajön és elkezd nekem dumáni hogy milyen hülye vagyok. Rálöktem a padra, de nagyon. Azóta is utáld XD

Szerintem nem fogsz nagyon kikapni. 13l

Másik:

Egy csajjal hetes voltam. A szivaxsot rámdobta, erre egy ronggyal ami szintén krétaporos volt fejencsaptam. Elkezdtünk verekedni.

2017. máj. 18. 13:19
 17/21 anonim ***** válasza:

Legyél felnőtt, és vállald a következményeket.

Másrészt amikor te reagálsz egy ilyenre, illetve megütöd/ visszaütöd, akkor te is azonnal az ő szintjére lépsz önként. Nem szabad mindent hagyni, de mostantól ne engedd magad provokáltatni!

Harmadrészt pedig hogy miért tette: mert ő sem bír, és kamaszodik. Mert érzékeltetni akarja, hogy milyen helyre gondol téged.

Valószínűleg nem veszi észre önmagát.

2017. máj. 18. 18:23
 18/21 anonim ***** válasza:
Ezért maximum figyelmeztetést kapsz, a másik csaj, ha egy dagadt dög, akkor nem fogja beégetni magát azzal, hogy panaszkodik bárkinek azzal, hogy egy vékonyabb ellátta a baját. Nem helyeslem a verekedést, legközelebb ha g***zik, engedd el a füled mellett. Ha látja hogy sz.arsz rá, előbb vagy utóbb leszáll rólad!
2017. máj. 19. 13:50
 19/21 anonim ***** válasza:
írd már le mi lett?
2017. máj. 22. 10:36
 20/21 A kérdező kommentje:
Osztályfőnökit kaptam sajnos, viszont annyira nem volt mérges, mert elmondtam hogy miért történt. Viszonylag megértő volt és nem veszekedett mikor elmeséltem, de ennek ellenére megkaptam ami járt.
2017. máj. 22. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!