Lány létemre verekedtem. Lesz valami bajom belőle?
Ma a suliban egy másik lánnyal "összetűzésbe" kerültem. Általános óta nem bírom, nem is szóltunk egymáshoz sosem, még általánosban vitáztunk meg volt hogy összeugrottunk de itt gimiben már semmi kapcsolat nem volt köztünk. Ma megyünk el hárman a barátnőimmel előtte meg egy másik csaj előtt (szerintem valami barátnője lehetett) erre elkezdi mondani hogy "Ez volt az amelyiknek az anyját otthagyta az apja egy k**ért" Mondom mi a f** van?? Hogy jött ez oda nem tudom, de visszafordultam és megkérdeztem hogy mit pofázik? Erre elkezdi sajnálja ha fáj az igazság meg hogy ilyen csóró parasztok nem tudja minek járnak ebbe a gimnáziumba (nem vagyunk szegények egyáltalán csak ők nagyon gazdagnak hiszik magukat és mindenkit lenéznek) Amúgy tényleg nem tudom mi volt ez sosem szólt hozzám és nem is kötekedett senkivel szóval nem értem. Én meg pont jó kedvembe voltam fogtam és a hajánál fogva lerántottam a fejét. Ő meg a nagy tehén úgy ahogy vagyok nekivágott a falnak, még a tüdőm is beszorult egy pillanatra. Aztán én visszalöktem, beleragadtam a hajába és így szépen verekedésbe keveredtünk. Hiába egy gömb az a csaj nem valami edzett így inkább én vertem őt, de nem hagyta abba sosem így én sem. Aztán nem sokat tudtunk verekedni mert egy másik csaj a folyosón bepánikolt és beordított a legközelebbi tanárhoz hogy x és y verekednek! Amúgy a barátaim próbáltak szétszedni minket de nem sikerült. Akkor kirohant a fizikatanárom (férfi) és az angoltanárnő és mivel pont én voltam fölényben engem szedtek le róla. Megkérdezték hogy mégis mi volt ez, de nem mondtunk semmit és a barátaink se szóltak. Na beküldtek az igazgatóhoz de kiderült hogy az már hazament (már ez 8. óra után történt) és fel is lélegeztem mert tudtam hogy az osztályfőnököm nincs bent. De közölték velem hogy holnap reggel az első dolgom lesz az osztályfőnöknél jelentkezni mert tudni fogja mi történt. Mivel mondtam hogy nekem már nincs órám így haza is küldtek. Mi lesz holnap? Nagyon szigorú az osztályfőnököm az is férfi és amúgy is idén nagyon sok baj volt velem már (romlottak a jegyeim és magatartásom is). A fizikatanár meg nem az a fajta hogy elhallgatja. Ki fognak rúgni? Csak megjegyezném hogy egyikőnk sem cigány és az iskolában is alig vannak szóval ez nem mindennapos dolog. A másik csaj nem tudom hova lett vagy kapott e valamit mert nem egy osztályba járunk amúgy. Mit gondoltok mi lesz? Nem lehet hogy elfelejtődik?
16/L
Fogsz büntetést kapni valamilyen úton-módon teljesen jogosan, de ha nem igazságtalanok, akkor a csaj se fogja teljesen szárazon megúszni.
Ilyeneknek legközelebb ne dőlj be, teljesen felesleges ilyen hülye pitsákkal foglalkozni. Majd az élet úgy is kicsesz vele helyetted is, ha ekkora tajparaszt marad.
A baj az, hogy Te kezdted a verekedést, de ha elmondod, ezt mivel provokálták ki, talán megértőbbek lesznek.
DE mivel ő sem hagyta annyiban, fene tudja.
Nem hinném, hogy ezért kirúgnak, régebben voltak cifrább dolgok is, azokat is elnézték.
Az igazat mondd, azt minden normális tanár értékeli. Ha úgy egyszerűbb neked, írd le őszintén, ahogy itt is, mi-hogyan történt, ezt oda tudod adni neki.
Max. egy igazgatóit kaphatsz emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!