Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Milyen ember az, aki egy...

Milyen ember az, aki egy kisgyerekre haragszik, mert nem ő lett a keresztanyja?

Figyelt kérdés

Férjem testvére (26) rá sem néz a lányukra, ha ott vagyunk, pökhöndien szól hozzánk is, mert ő megsértődött azon,h nem lett a keresztanyja. Indok az, hogy egy részeges, bulizós, bokorban fekvős nő!

És most azt gondolja, hogy ezzel a viselkedéssel gyereket bünteti. Volt ideje bizonyítani milyen keresztanya lenne. Hát meg is mutatta. Nem őt választottuk.

1,5 évig nem is látta a lányunkat. Az elmúlt hónapban viszont kétszer találkoztunk vele, és olyan lenéző,bunkó módon viselkedett a kislánnyal, hogy alig hittünk a szemünknek. Második találkozáskor már rá sem nézett, elment mellette többször is a lakásban. ( Férjem szüleinél voltunk)

Komolyan én érzem magam szarul, hogy egy drogos nőt kellett volna keresztanyának felkérni, h megmaradjon a családi béke?

2017. máj. 17. 09:15
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

24 éves volt,amikor férjemet hívták,h menjen érte.

Köszönöm a válaszokat

2017. máj. 17. 14:50
 22/27 anonim ***** válasza:
80%

Azaz 2 eve tortent!!! es te azota is ezen lovagolsz hogy berugott es bokorban volt. Az ugy szep! Mar az irasodrol leri hogy neked semmi se lenne jo barmit csinalna.

Na az ilyen "szentleleku" emberektol mentsen meg a sors.

2017. máj. 17. 15:13
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Értem, tehát 2 évvel ezelőtt részegen fetrengett a bokorban, ezért nem lehetett a gyereked keresztanyja :D

Én 29 vagyok, ha láttad volna, hogy 18-25 éves koromig miket műveltem... Ennek ellenére 2 gyereknek vagyok a keresztanyja és már van 1 kisfiam is. :)

Akik felkértek keresztszülőnek, ismerik a múltamat, mégsem gondolták, hogy nem vagyok rá alkalmas.

Amúgy mi köze van a bulizós életvitelnek a keresztszûlőséghez? A kettő szerintem teljesen független egymástól. Gondolom a sógornőd sem.ment volna gyereket látogatni koki részegen.

2017. máj. 17. 15:34
 24/27 A kérdező kommentje:

amikor történt ez, akkor született a gyerekünk is.

attól még a nagynénje nem?

mindegy végül is,csak ugye h volt egy két tali, gondolkoztam a témán,de nincs jelentősége úgysem.

köszönöm a válaszokat

2017. máj. 17. 15:57
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Tudtam hogy valami régi ezeréves ez a "Bokorbafetrengős" sztori! Így legyen ötösöm! Gondolom a kérdezőnek patyolat tiszta feddhetetlen a múltja...megveti az alkoholt meg minden tudatmódosítót, házasság előtt nem volt szex(nem illik!) , természetesen szüzen ment férjhez(alap!) és minden vasárnap templom! Kis tökéletes!
2017. máj. 17. 17:09
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Jajmár, várnád az ajcsikat tőle mi? Xd hát ezt buktad
2017. máj. 17. 17:45
 27/27 anonim válasza:
0%

Csak a kérdésre válaszolok: Szellemi vagy értelmi fogyatékos

a hölgy ,és sajnos ezt még tetőzi a drog és alkohol fogyasztással is.

Nem is gondolnánk hogy mennyi ilyen beteg ember van közöttünk...

2017. máj. 19. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!