Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Milyen ember az, aki egy...

Milyen ember az, aki egy kisgyerekre haragszik, mert nem ő lett a keresztanyja?

Figyelt kérdés

Férjem testvére (26) rá sem néz a lányukra, ha ott vagyunk, pökhöndien szól hozzánk is, mert ő megsértődött azon,h nem lett a keresztanyja. Indok az, hogy egy részeges, bulizós, bokorban fekvős nő!

És most azt gondolja, hogy ezzel a viselkedéssel gyereket bünteti. Volt ideje bizonyítani milyen keresztanya lenne. Hát meg is mutatta. Nem őt választottuk.

1,5 évig nem is látta a lányunkat. Az elmúlt hónapban viszont kétszer találkoztunk vele, és olyan lenéző,bunkó módon viselkedett a kislánnyal, hogy alig hittünk a szemünknek. Második találkozáskor már rá sem nézett, elment mellette többször is a lakásban. ( Férjem szüleinél voltunk)

Komolyan én érzem magam szarul, hogy egy drogos nőt kellett volna keresztanyának felkérni, h megmaradjon a családi béke?

2017. máj. 17. 09:15
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
82%
Tudod, a te gyereked csak neked a világközepe, másoknak nem. Ha tényleg alapból is egy tahó a sógornőd, akkor mi fáj neked ezen?
2017. máj. 17. 10:59
 12/27 anonim ***** válasza:
33%
még mindig azt mondom hogy tanú előtt(hogy e terjeszthessen mást)mondjátok el neki miért nem lehetett keresztanya és nehogy már ő legyen azon besértődve, hogy ilyen életmódot választott...
2017. máj. 17. 11:34
 13/27 anonim ***** válasza:
78%
Én örülnék, hogy egy olyan személy nem foglalkozik a gyerekkel, akitől csak rossz példát látna, tanulna.
2017. máj. 17. 11:37
 14/27 anonim ***** válasza:
95%

Az én sógornőm nem bulizós és nem drogos. 2 gyerekes anya. Mégis egy tahó p.a.raszt.

És hogy ez engem mennyire nem érdekel, azt el sem hiszed.

Évente 2x találkozunk anyósnal, és olyan szépen ki tudjk egymást kerülni. Konkrétan csak köszönünk egymásnak és Ennyi. A férje még rosszabb.

Mégsem utálkozom, hogy jaj,nem babusgatja a fiam. Ki nem sz.... le, hogy mit csinál? A fiam túléli, ha 2 ember nem beszél vele. Eddig nem reklamált, hogy miért nem (4 éves). Nem kell mindenkinek szeretnie a gyerekeket. Mi az apjával imádjuk, a többiek meg majd eldöntik, hogy viszonyulnak hozzá.

Őszintén nem értem a problémád. GOndolod, ha keresztanya lenne, körbeugralná, babusgatná? Mivel nem lett, így utálja? A szeretet nem így működik.

A sógornődet meg hagyd békén, kerüld el, és fogadd el, hogy van ember a Földön, aki nem olvad el a gyerekedtől, és nem ajnározza!

2017. máj. 17. 11:39
 15/27 anonim ***** válasza:
0%
@6 az alkohol drog, kedves ignoráns. :)
2017. máj. 17. 12:03
 16/27 anonim ***** válasza:
28%
12 - tanú? Hol élsz? :D Föl kell venni videjóra.
2017. máj. 17. 12:05
 17/27 anonim ***** válasza:
68%
12:03 Az alkohol nem drog
2017. máj. 17. 12:19
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
El kell fogadnod, nincs mindenki odáig a gyerekekért. Szerintem ő sem akart keresztanya lenni valójában. Keresztszülő ált. az aki tartja a gyerekkel,szüleivel a kapcsolatot, nem pedig levegőnek nézi
2017. máj. 17. 13:35
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Most mit is szeretnél? Keresztanyának nem volt jó, most meg az a bajod hogy le se $z@rja a gyereked? Akkor mégis szeretnéd ha foglalkozna a gyerekkel egy ilyen "bokorbafetrengődrogospitsa"? Vagy nem? Vagy mi van??
2017. máj. 17. 13:39
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki,hogy ilyen ritkán találkoztok. Ne foglalkozz vele! Ameddig a gyereket nem bántja a dolog,te se fújd ezt fel! Hány évesen feküdt a bokorban? 26 évesen még fiatal,ha 8-10 éves történet,akkor nem szép dolog felhozni az ember fiatal korában sok butaságot csinál és meggondolatlan! Mivel ritkán találkoztok,nem tudhatod lehet,hogy azóta már változott,csak még sérti az önérzetét a múltban történt dolgok és ezt a gyereken vezeti le!
2017. máj. 17. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!