Hogyan ignorálhatnám szeretett rokonaim beszólásait, amiért nem szeretek bulizni?
Fura kamasz voltam - legalábbis a családom szerint. Nem vonzottak a discok, nem cigiztem sosem, nem ittam és nem is iszok alkoholt (nem ízlik és méregdrága, nem sok előnyét látom).
Sosem volt sok barátom, de magányos se voltam, pár emberhez álltam csak közel. Eljárákálni sem járkáltam esténként, 8-ra mindig szerettem hazaérni, de a délutánokat mindig valamelyik barátnőmmel (vagy többel) töltöttem.
18 éves korom óta van egy komoly(abb) kapcsolatom is. Most egyetemre járok, jól tanulok, diákszervezetekben is benne vagyok, van egy kis munkám is (havi 10 óra kb, de én élvezem, jófejek a munkatársaim is).
De amúgy extrovertált vagyok, csak bulizni meg jópofizni nem szeretek.
A családom (sok unokatestvér, nagynénik, nagybácsik, öcsém) azonban folyamatosan bszogatnak, egyre többet. Hogy én mindig otthon ülök (mint látjátok, nem igaz), karótnyelt vagyok (mindezt azért, mert nem szeretek táncolni), meg fogom bánni ha nem iszok alkoholt, kimaradok a legjobb dolgokból.
Komolyan, mintha az élet csúcsa a 15-25 év közötti lerészegedős esték lennének.
Próbáltam elmagyarázni nekik, hogy nekem így jó, de mintha a falnak beszélnék...
Hogy "engedjem el a fülem mellett", hogy ne tűnjek bunkónak, aki nem válaszol?
Kössz a személyeskedést, senkinek nem pontoztam a válaszát. S fel, se le..
Marha intelligens lehetsz, ha ilyen gyorsan ítélkezel.
Én se iszok már vagy 15 éve... nagyon nehezen dolgozta fel a környezetem egyik része. Egyszer egy nagyon piás társaságban megláttál, hogy sodrom a cigit, és valahogy triviális volt nekik, hogy akkor nyilván füves.... erre megnyugodtak, hogy én sem vagyok különb.
Ha megint csesztenek, mondd, hogy ezt már mondták, lehet, kiment a fejükből- meg, hogy nem süket vagy, csak máshogy gondolod, meg a hittérítők nagyon unalmasak tudnak lenni, esetleg próbáljanak megmaradni a saját életük igazgatásán belül, mert a tiedet meg te menedzseled.
Ha jól belegondolok, rohadtul agresszív dolog, amit csinálnak, szóval nem kell nagyon visszafognod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!