Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézik el, meg miért tartják viccesnek a nők a jó pasiknak a bunkózásait, tapló beszólásait?
Ismerek egy helyes srácot, aki mindenkivel, aki nem tartozott a közvetlen baráti körébe, elég bunkó volt, beszólogatott mindig. Na hát én sem tartoztam a közvetlen baráti körébe, ezáltal én is kaptam az ívet rendesen, de hát miért is kéne tűrnöm? Ugyan úgy visszaszóltam, vagy nem vettem fel és ezzel el is volt intézve a dolog. Én egyébként szeretek kötözködni. Nem szoktam belekötni direkt senkibe, meg a barátaimmal is inkább csak hülyülés szinten megy a dolog, nem pedig sértegetve, de ha belém kötnek, akkor ki nem hagynám, hogy visszaszóljak. Bevallom, kicsit még élvezem is :D Egyébként a srác ha nem volt körbevéve a haverjaival, akkor nagyon rendes volt, és olyankor tényleg úgy láttam, hogy érdekli mi van a másikkal. Ezt az oldalát nagyon szerettem, és van, hogy megéri elviselni a bunkózást, ha aztán megmutatja a másik oldalát is.
Viszont vannak olyan bunkók, akiknek nincs kedves oldalok, azok egyszerűen csak h ü l y é k, és nem érdemes foglalkozni velük.
6-os, te is a tini rovatba tartoznál a gondolkodásod alapján, sajnálom. :(
De nem baj, így szórakoztatóbb a kategória. :D
Itt kérek elnézést az értelmesebb tiniktől!
7-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!