Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit tehetek ilyenkor? Valaki...

Mit tehetek ilyenkor? Valaki volt már így?

Figyelt kérdés
Van egy gyermekem. Mielőtt megszületetett megbeszéltük a párommal,hogy az én testvérem és férje(tehát sógorom)lesznek a keresztszülei. A párommal megromlott a viszonyom éppen válunk. Ő kikötotte,hogy az ő testvére fogja keresztelni és kész! Mivel nem egyezek bele a hátam mögött akarja megkereszteltetni,úgy amikor én nem tudok róla,ha ezt megteszi és utólag bejelenti,hogy megtörtént a ceremónia,mit tehetek? Komolyan ebbe bele őrülök. Aki keresztelni akarja testvére halálos ellenségem. Nem fogom soha engedni,hogy egy börtönviselt nő keresztelje a gyermekem,de ha nem tudok róla,csak utólag akkor mivan?
2017. márc. 16. 01:12
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Én az anya vagyok,köszönöm mindenkinek aki írt.7es! Vàlaszoló jól tudja,8as igen gondoltam erre,de én nem vagyok ilyen szemét,hogy a tudta nélkül ezt csináljam,9 es nem érted a lényeget,10es igazad van köszi! A papon nincs mit számon kérni,mert eleg az egyik szülő is a kereszteléshez,egyébként igen még csak pár hónapos a kisfiam,de mivel válunk neki is lesz láthatási joga,és ha akar ő is lehet a gyerekével pár órát. Nem tiltom el tőle! Csak nagyon alattomos amit csinálni akar
2017. márc. 16. 19:46
 12/12 A kérdező kommentje:
Nem akarok gyökér lenni nem érted a kérdést! Megegyeztünk valamiben,most ő meggindolta magát,és a hátam mögött szervezkedik
2017. márc. 16. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!