Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Most mindent tönkre tettem...

Most mindent tönkre tettem köztem és a nagybátyjám között?

Figyelt kérdés

Szóval, ma átjött hozzánk anyukám öccse látogatóba, de én nem tudtam, hogy itt van és épp fürödtem az emeleti fürdőben, és miután kijöttem nem öltöztem fel csak épphogy egy törülközőt magamra dobtam, mert tudtam, hogy a szüleim odalent vannak, meg ők ritkán jönnek fel az emeletre az az én területem. De ahogy kiléptem ott állt a nagybátyjám (mint később kiderült az apámmal cserélték ki az egyik fenti ablakot) és ahogy megláttam nagyon megijedtem. Berohantam a szobámba, és ott vettem észre, hogy a melleim alatt volt a törülköző, szóval biztos meglátta, mert nézett...

De már beszéltem vele, miután kimerészkedtem a szobámból, és mondtam neki, hogy nem tudtam, hogy itt van, és sajnálom. Azt mondta, hogy már el is felejtette, de olyan furán nézett rám...

Szerintetek mit kéne tennem? :( Félek, hogy elrontottam a köztünk lévő rokoni kapcsolatot, mert amúgy nagyon jó fej, és jóban vagyunk, meg gyakran is jár hozzánk.

Én 18, ő 28 éves.

2017. márc. 15. 21:25
 1/9 anonim ***** válasza:
97%
Biztos nagyon kínosnak érzed a szitut, de ne parázz. Csak emberi test, semmi extra. Ha ettől hülyén fog viselkedni, az 100% az ő hibája, nem a tiéd.
2017. márc. 15. 21:28
 2/9 anonim ***** válasza:
95%
Nem tettél semmit,ilyen előfordul. Miért tetted volna ezzel tönkre a kapcsolatot? Ha ezután másképp néz rád,azzal neki kell megbirkóznia, és remélhetőleg így is lesz, te elmondtad, hogy nem szándékosan meztelenkedtél előtte, mi mást tehetnél még?
2017. márc. 15. 21:31
 3/9 A kérdező kommentje:
Tudom persze, igazatok van, csak nagyon rossz érzés :((
2017. márc. 15. 21:34
 4/9 anonim ***** válasza:
32%

"tönkre tettem" helyesen: tönkretettem

"nagybátyjám" helyesen: nagybátyám

2017. márc. 15. 21:36
 5/9 A kérdező kommentje:

Nem helyesírási versenyre írtam ki, oké?

Majd, ha veled is történik hasonló akkor megnézem milyen szép helyes mondatokat írsz remegő kezekkel...

2017. márc. 15. 21:40
 6/9 anonim ***** válasza:
91%
Nyugi, tereld el a figyelmed valamivel :) Én is voltam hasonló helyzetben, csak te rágod magad a kínos szitukon, más nem gondol rá (ők a saját kínos szitujukon gondolkoznak :D )
2017. márc. 15. 21:48
 7/9 anonim ***** válasza:
57%
Meglátta a melleidet. Valoszinüleg megállapitotta, hogy hüüüü! micsoda csudajo nö lett a kis unokahugom! Még talán a nadrágjában is megmozdult valami. Ez neked miért olyan nagyon rossz érzés? Nem akartál kikezdeni vele, remélhetöleg ö sem gondol folytatásra.Megtörtént. Ennyi!
2017. márc. 15. 21:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Én azt gondolom, hogy a 28 éves nagybátyád látott már fedetlen női melleket... talán nem érte sokkhatás... Valószinűleg neki is kinos volt a szituáció. Tényleg az a legjobb, ha elfelejted, és ugy teszel, mintha meg sem történt volna. Továbbra is jó fej lesz.
2017. márc. 16. 17:11
 9/9 anonim válasza:
Adok én neked akkora rokoni kapcsolatot
2023. jan. 26. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!