Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Apámmal nem túl jó a kapcsolat...

Apámmal nem túl jó a kapcsolatom. Én mindent megtezsek Többi lent Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Néha mint ha megse hallaná mit mondok

A testvéremmel jól megrértik egymást félszavakból is...

Én próbálok a kedvében járni házimunkákat álltalában szó nélkül megcsinálom de ha valami nem tökéletes szóvá teszi csúnyán.(még kezet se emelne rám soha)az a bajom ahogy mondja és nem az amit.Nem szokta igazán még meg se köszöni amit csinálok házi munka napi kb2-2,5 óra

Ha valami elromli elveszik, nincs meg. Egyből én vagyok hibáztatva... Pedig én nem szoktam az elrontani semmit aminek nem tudom hogy hol ahoz nem nyúlok hozzá.

Iskolában a magatartásom példás jegyeim jók.

Amikor itthonvagyunk(együtt) mindig kint vagyok anappaliban vagy tanulok vagy velük vagyok amikor itthon vagyunk csak akkor gépezek amikor szükséges.Udvarias vagyok

Próbálok vele beszélgetni kedvében járni.

Mit tegyek hogy jól érezem magam vele?

Elmentünk spanyol országba rosszul éreztem magam nem tudtam vidám lenni

Nekem mindenem megvan.

Tudom hogy szeret csak nem tudja kimutatni.

Próbál néha kedveskedni.

De én jól szeretném magam vele érezni...

Most leszek 16 éves testvérem nem sokkal idősebb

Mit csináljak?

2014. aug. 28. 23:03
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez most ilyen hát hogy is van ez állapot.

Lehet, hogy téged nem akart - de ez csak egy feltevés

Jobban hisz a tesódban (ha dolgozik egyáltalán)

Én apa nélkül nőttem fel mindenesetre, és leszarom :D

2014. aug. 28. 23:37
 2/7 anonim válasza:
Talán megoldás lenne a problémádra ha meg beszélnéd apukáddal ezt a dolgot.Persze én is mindig megakrtam beszélni ezt az apukámmal, de persze nem tettem meg elhalasztottam azt a lehetőséget hogy, javítsak a kapcsolatunkon.Tanulj a hibámból és te ne kövesd el ugyanezt tégy meg mindent annak érdekében,hogy beszéljetek erről akár milyen nehéz is!
2014. aug. 28. 23:44
 3/7 anonim válasza:
Vagyis nem volt elég bátorságom ahoz,hogy leüljek vele beszélni, nem volt elég bátorságom,higy haljam az igazságot miért törődik keveset velem.Te vajon késszen állsz az igazságra?(előző voltam,a második)
2014. aug. 28. 23:50
 4/7 anonim ***** válasza:
F@.. sem érti az ilyen szülőket, ilyen gyerekem lenne két kezemet összetenném.
2014. aug. 29. 01:29
 5/7 anonim ***** válasza:

Amúgy ha minden igaz leírtál akkor szerintem az a baj, hogy kicsit elkényezteted az édesapádat.

Legyél egy kicsit gyerek, amit leírtál abból arra lehet következtetni, hogy szinte már betegesen meg akarsz felelni édesapádnak.

Ne tedd, legyél egy kicsit 16 éves, amúgy biztos szeret, csak lehet kicsit elkényelmesítetted.

Testvéreddel ilyenekről nem szoktatok beszélni?

2014. aug. 29. 01:32
 6/7 A kérdező kommentje:

Tervezett gyerek voltam...

Én ilyen vagyok megpróbálok mindenkinek megfelelni.

köszönöm a válaszokat

2014. aug. 29. 10:44
 7/7 anonim ***** válasza:
A szülők ilyenek ,próbáld meg elfogadni olyannak amilyen. Az sem jó ha folyamatosan utánad koslat. Szerintem azért ilyen mert neki ez természetes ,hogy számíthat rád ilyen téren ,és mivel jól neveltek példás ,jeles tanuló vagy ,gondolom marad ennél a neveltetési módszernél.
2014. szept. 9. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!