Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » A párom gyereke mióta nálunk...

A párom gyereke mióta nálunk él mindent megkarosit mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nálunk él az anyja elhagyta nehezen viseli. Eltörte a laptopot, telefont meg kisebb dolgokat mióta itt él. Az apja sokat dolgozik és egyre nehezebben bírom hogy mindent szettor hiába a pszichologus. A magaviselete is nagyon rossz hiába minden. Miért ilyen nehéz gyereket nevelni? Lesz ebben változás?
2014. dec. 29. 21:34
 1/10 anonim ***** válasza:
96%

Hány éves? és miért töri el? Rossz kedve van és eldobja?

Egy ideiglehet takarózni azza,hogy szomorú,de ez egy idő múlva átmegy álszentségbe és kihasznál titeket. A gyerek nem hülye,csak gyerek :)

Mindenképp foglalkozni kell vele,és jó ötlet a pszichológus.

2014. dec. 29. 21:58
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajnállak.Hány éves a gyerek?Biztos jobb lesz idővel.Pszihológus mit mond?Esetleg drágább dolgokat( laptop telefon)tedd el előle.Ha lehiggad visszakapja.
2014. dec. 29. 21:58
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
Beirathatnád sportolni.Leköti és az energiáit levezeti.
2014. dec. 29. 22:00
 4/10 anonim ***** válasza:
96%

Minket is elhagyott az anyukánk, mégsem lettünk dühöngő őrültek - ezzel csak azt akarom mondani, hogy ezen a címen, hogy most őt intézményesen sajnálni kell, nem szabad ezt a viselkedést ráhagyni!

Nyilván szörnyű, ha valakit elhagy egy szülő (én is tudom, hidd el), de az életnek tovább kell mennie minél hamarabb a normális kerékvágásban; a gyerek érdekében is!

Szóval, itt szükség van a megértés mellett a szigorra is. Igenis lehet NEM-et mondani, és büntetni is, ha más nem hat.

2014. dec. 29. 22:33
 5/10 anonim ***** válasza:
Próbálj, amit csak bírsz, pláne értékes holmikat eltenni előle. Szerintem váltsatok pszichológust is. Kérjetek esetleg tanácsot az óvodában, vagy iskolában - hová jár? -, hogy ott még mit tanácsolnának, hisz valszeg ők is ismerhetik a jelenlegi állapotát. Írta vki a sportot, az is szerintem is jó ötlet, leköti, ha iskolás logikai feladatok is leköthetik még.
2014. dec. 29. 22:56
 6/10 anonim ***** válasza:
50%
Jól verd el a kezeit,aztán majd nem tördel.
2014. dec. 30. 02:14
 7/10 anonim válasza:

szerintem is a sport a legjobb megoldás,de csak ha ő is szeretne sportolni, ne erőltess rá semmit az csak jobban fogja őt dühíteni szerintem.

Drágább dolgokat, meg tedd el olyan helyre ahol nem éri el.

A sporthoz lehet kedvcsinálóként több féle sportot kipróbáltatni vele.

2014. dec. 30. 10:53
 8/10 anonim ***** válasza:
6-os: csak aztán ne csodálkozzon ha felnő a gyerek és visszaüt...
2014. dec. 30. 12:03
 9/10 anonim ***** válasza:
36%
Hány éves? Ha 10 fölött van, akkor olyan pofont kell adni neki minden ilyen akció után, hogy a takony menetet vágjon a nyakán, ennyi idősen már felfoghatná, hogy ne tördeljen szét dolgokat. 10 alatt pedig jól le kell szúrni és keresni neki valami fárasztó hobbit. Úszás, foci, satöbbi.
2014. dec. 30. 20:26
 10/10 anonim válasza:

Nőt,gyereket soha nem ütünk meg! Rá szólni rá lehet,nevelni meg lehet,de megütni soha! Nektek milyen lenne ha felnőne aztán szépen bosszút állna? Beírattatod valamilyen edzésre és levezeti a feszültséget. Ha nem akar akkor meg valamilyen családi programot szervezni,vagy lemenni sétálni. Talán közben megnyílik és az érzéseiről is tud beszélni.

Bizonyára még új vagy neki és "nehezen áll átaz újra". Addig amíg ez tart,tedd el azértékes dolgokat,majd ha ennek a korszakának vége akkor vissza kapja.

2015. jan. 9. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!