A nagymamám gyerekének gyereke ki nekem?
Figyelt kérdés
2014. aug. 19. 23:37
2/11 anonim válasza:
Szerintem első unokatestvér. Mert valamelyik szülőtök (apa, anya) testvérek. Vagyis vagy a nagynéni vagy nagybácsi gyerekei a te unokatestvéreid. Legalábbis nálunk így van.
3/11 anonim válasza:
Igazad van, kettes, téveset írtam.
4/11 anonim válasza:
Vagy Te, vagy testvered, unokatestvered, masodunokatestvered.
5/11 acelsziv válasza:
nem unod még? napi 10 ilyen ökör kérdést kiírsz.
7/11 anonim válasza:
te, a testvéred vagy az unokatestvéred. a másodunokatestvér nem tudom, hogy jött ki egyeseknek.
8/11 anonim válasza:
Az apukád feleségének gyermeke, vagy az anyukád másik gyermeke, vagy az anyukád apukájának a feleségének a másik gyermekének fia/lánya....
Te, tesó, vagy unokatesó!
9/11 zabmester válasza:
A nagymamád melyik gyerekéről van szó? Mert ha a te valamelyik szülődről, akkor értelemszerűen a testvéred (vagy te magad), ha másik gyerekéről, aki a szülőd testvére, akkor meg az unokatestvéred. De ne haragudj, hogy megkérdezem: te ezt tényleg nem tudod?
10/11 A kérdező kommentje:
Már rájöttem, én vagyok az. Köszi a válaszokat!
2014. aug. 20. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!