Baj ha az anyám nem főz sose, csak a nagymamám hoz nekünk kaját? (többi lent)
Elköltöztünk egy másik házba rezsónk van és nem is olyan rossz,de az az anyám már nagyon rég több mint egy éve nem főzött...
Az apám a hétvégén jön haza és ő csinál rántott húst,És folyton a nagymamám hozza át a kaját és kicsit bajnak érzem,amugy kicsit unom hogy folyton vajas kiflit eszünk...
Ha unod a vajas kiflit főzzél magadnak, ki akadályoz meg, he?
Leesik a gyűrű az ujjadról? Ne várj el mástól olyat amit te magad se teszel meg.
Na de miért nem főz? Ez a nem mindegy.
Az én anyám sem főzött, nagyon egyszerű oka volt rá.Reggel 4-kor indult melóba, este 8-kor ért haza. Hétvégén is általában dolgozott. Na ő ezért nem főzött, csak nagyon-nagyon ritkán össze dobott egy főzeléket vagy lecsót.
Én egyáltalán nem ítéltem el emiatt. Ellenben én 7 évesen neki álltam kotyvasztani.
De ha azért nem főzött volna, mert lusta és inkább egész nap a fodrásznál, manikürösnél ül na az már nem tetszett volna.
Ha normálisan étkeztek, akkor nem baj. Attól még, hogy valaki anya, nem kell minden nap a konyhában görnyednie.
Ha nem normálisan étkeztek, akkor az baj. De nem a nemfőzés ténye a baj, hanem hogy nincs normális kaja.
Velünk él mamám, és mindig ő főz. Anya nem szereti az ilyesmit, és amíg mama szívesen csinálja, nem megterhelő neki, addig így is fog maradni.
Ha mamád nem visz épp kaját, tényleg össze tudnál ütni te is valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!