Baj ha az anyám nem főz sose, csak a nagymamám hoz nekünk kaját? (többi lent)
Elköltöztünk egy másik házba rezsónk van és nem is olyan rossz,de az az anyám már nagyon rég több mint egy éve nem főzött...
Az apám a hétvégén jön haza és ő csinál rántott húst,És folyton a nagymamám hozza át a kaját és kicsit bajnak érzem,amugy kicsit unom hogy folyton vajas kiflit eszünk...
"persze tudom a fiúk is megtanulhatnak főzni, de azért ne akarjunk egy fiúgyereket erre kényszeríteni"
Miért, egy pénisz megléte kizárja a főzést? Nem tudja így tartani a fakanalat? Vagy úgy gondolod egy pénisz gátolja a főzés megtanulását? Ja hogy nem?
Akkor biztos a pénisz megléte egyfajta kiváltság, hogy sose kelljen semmilyen házimunkát végeznie. Hiszen a pénisszel rendelkező egyén maradjon is csak az anyja/nagyanyja nyakán, főzzenek csak rá, míg nem jön egy másik vaginás aki a vaginás dolgokat ellátja (pl. háztartás vezetése).
De nehogy szerencsétlent főzésre kényszerítsék!
:)
A férfiak gyakran jobban főznek mint a nők..
Ez tény, nem vélemény:)
Nem nem elítélendő, ha van oka. Ráadásul enm haltok éhen,mhiszen édesapad is főz, és anagymamad is visz meleg ételt.
Van amikro jobban jár az ember, ha az anya nem főz:) tapasztalat, de szerencsére nem az én édesanyám volt ilyen.
Igaz nő vagyok, de gyerekkent anyunak nem volt ideje, akkor én avgy apu, vagy együtt főztünk...sőt amíg nem tanultam meg eléggé a konyhai dolokat, és apu sem, akkro rendeltük a helyi menzáról az étet.
Nem tudom mennyi idős vagy, de ha neked van rá igényed, akkor megkerheted anyukádat hogy főzzön, vagy tanítson neked meg bizonyos ételeket megcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!