Szerintetek jogos? Jogos hogy még anyám illetve apám bátyám van fellázadva?
Arrol van szó, hogy volt 1pici luk ahol a bojler volt, és alatta pedig az az íróasztal amely bátyám "nekem adott"
TELE VOLT az Én dolgaimmal!(ez a hely pont szobámba volt azon belül egy gardroba berendezve)
volt benne egy kis napló...volt benne pénzem
Lényeg apám bátyám gondolt egyet egy 2ik asztali számitó gépet össze raknak anyámnak!
Hát arra az asztalra gondoltak.. az Én cucaimat bezsákoltál
Igen.. van 1 kis bibi a napló a fiókban volt! Seholse találom, a zsákokat szét szedték .
És nem elég megkérdezés nélkül berakták a számitógéphez azt amit szobámba terveztem
Hanem nem is szóltak hogy a fontosabb cucokat vegyem ki!
Szerintetek?
Megver az ideg...És még SZERINTÜK én vagyok a hibás mert oda raktam el dugiba a kis dolgaim...
Szerintem nincs igazuk,mert egyáltalán nem kérdeztek meg erről.
Én amúgy se értem,hogy hogy a fenébe nyúlnak hozzá egyesek a másik cuccához kérdezés nélkül.Ha csak arrébb teszi kicsit,az más.De,hogy bezsákolja,meg elpakolja,esetleg turkáljon,ez nekem sok.
És a legrosszabb az mondom van dugi pénzem ezaz valahogy ki szoritom ezt a hónapot vagy valami
Másik az a napló dalszöveges naplóm volt...És lett volna rá vevőm is
még 1 indokom lett volna megkeresni.
De mikor látom mivan és nincs meg... Hát idegbaj 1000rel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!