Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Van aki szóba se áll a sógornő...

Van aki szóba se áll a sógornőjével, vagy esetleg az anyósal? Hogyan jutottatok odáig, hogy még köszönni is alig köszöntök egymásnak? Mi váltotta ezt ki?

Figyelt kérdés
2017. febr. 16. 11:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Erdekes ez a masik oldal...:)
2017. febr. 16. 21:38
 12/14 anonim ***** válasza:
Mi beszélünk anyósommal, de már rég észrevettem, csak akkor kedves velem, ha a fia is ott van, akkor viszont nagyon. Amikor pedig kettesben vagyunk, kellemetlen megjegyzéseket tesz, már meg is bőgetett néhányszor, de szerencsére nem sokat vagyunk kettesben, és a párom kedvéért kibírom a családi alkalmakat.
2017. febr. 17. 11:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Hogy? Volt képem gyereket vállalni, és nem ő kapta kizarolagosan onnantól a összes figyelmet. Ennyi elég volt. Senki nem hiányolja az okossagait meg a tolakodasat, sem pedig az anyagi és egyéb támogatás követeléseit. Akkor jöttünk rá, mennyire ő akart diktálni csak mert az unokák az ő mehenek a termékek lettek...
2017. febr. 19. 16:10
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem nem kimondottan sógornő, hanem "menytárs" (párom testvérének az élettársa). Én kb. 3 éve nem vagyok hajlandó találkozni se vele, és inkább nem megyek el családi programokra se, ahol ő is ott van. Életemben nem utáltam még úgy embert, mint őt.
2018. júl. 9. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!