Van aki szóba se áll a sógornőjével, vagy esetleg az anyósal? Hogyan jutottatok odáig, hogy még köszönni is alig köszöntök egymásnak? Mi váltotta ezt ki?
Sógornőmmel nem állok szóba. Hála az égnek ritkán látom, mert bent ül a barlanggá alakított szobájába és... nem tudom, mit csinál.
Anyósék tartják el, 35 éves, sosem dolgozott, de mi közöm hozzá, azért köszöntünk egymásnak, 1-2 mondatot beszéltünk.
Van 2 gyerekem, akkor 2 és 6 évesek voltak, amikor a párom kapott egy sms-t, hogy ez (mármint anyósék lakása) nem gyerekmegőrző és ne hurcibáljuk oda a rohadt kölykeinket, MERT Ő NEM TUD PIHENNI.
Kb. 2-3 hetente vittük őket "megőrzésre" fél napra.
Tetejében nőnemű lényről van szó.
Azóta nemhogy nem köszönök, de rá sem nézek, levegőnek tekintem.
Viszont rettentően sajnálom a férjem és anyósom, apósom. :(
Anyós jelöltem van,vele jól elvagyok, viszont a barátom nővérével semmi kommunikáció..köszönés csak akkor van ha ott vannak pároméknál szülői házba és én is ott vagyok..
Nem bírom az első találkozó óta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!