Szerintetek mit tudnék még tenni?
Férjem nagymamájával lakunk, mert fel szeretnénk újítani az ősszel vásárolt házunkat, ő pedig egyedül él. Van egy 4 hónapos babánk.
A kedves dédinek szinte semmi nem jó. Állandóan megjegyzéseket tesz arra, hogy császárral született a fiam. Mert ő tudja, hogy milyen a szülés stb..stb..(Nagyon rosszul érint ez a téma pszichológusnál is voltam emiatt, mert nagyon vágytam rá, hogy megszülhessem, de a toxémia közbeszólt.) Elapadt a tejem is, mert összeszedtem egy bakteriális fertőzést...Tápszert kap a fiam. Ez sem tetszik seki, mert miért eszi azt a szart...szó szerint.
Meg vettünk neki üveges alma bébikaját, mert az alma ami itthon van túl savanyú volt neki. Azt is megkaptam, hogy miért eszi azt, nem elég, hogy tápszeres még üveges kaját is kap?
Itt volt pár napot a testvére. Adtak valamit a gyereknek, amiről én úgy szereztem tudomást, hogy férjem keresztanyjának dicsekedett a dédi testvére, hogy ő összenyomta az ujjával és hogy hogy ízlett a babának. Folyton azt mondogatja a dédi, hogy férjem ilyen idősen már szalonnát evett meg kolbászt...
Megnéztem volna én azt. Már megmondtam számtalanszor neki, hogy a mi gyerekünk, úgy neveljük meg azt adunk neki, ahogy jónak látjuk és amit akarunk. Mind a ketten allergiásak vagyunk, én asztmás is, a doktornő is mondta, hogy azért ír neki HA tápszert mert nehogy baj legyen. Én is azért óvatoskodom a kajával. Először csak egy picit..aztán egyre többet. Ő meg tömné bele még akkor is ha már ordít, hogy nem kell neki. Bocsánat az ide-oda csapongásért, csak ideges vagyok...
Kedves utolsó! Szerintem szövegértési problémáid vannak....lassan 5 hónapja vettük a házat...és télen csak nem állunk neki betonozni meg csempézni mikor nem jó a fűtés sem...
És egy szóval sem említettem, hogy kenyérre lehetett kenni, csak azt, hogy egyre nehezebb vele!
Az a baj a dédikkel és sajnos sok nagyival, hogy mindig a saját életük az etalon és ahhoz mérnek mindent. Akkor ők csinálták jól vagy nem jól (mert biztos vagyok benne, hogy ők sem voltak tökéletesek) most pedig mi fiatalabbak csináljuk úgy ahogy jónak látjuk.
Én voltam/vagyok hasonló helyzetben mert a dédi (párom nagyanyja) a szomszédunk a másik szomszéd pedig az anyósomék. Borzasztó ennyire együtt lenni bárkivel is.
Pl a mama is és dédi is az 1 hónapja lejárt rudit simán odaadja a gyereknek, vagy múltkor a penészes kenyeret kente neki...mivel szóltam szépen!!! én lettem a sz.r szigorú anyuka.
Azt elárulom, hogy ők már nem változnak! Ha azt akarod, hogy mwgszűnjön a stressz elkell menni minél hamarabb!
Én is mennék, de még nem adhatjik el a házat. 2 évet kell még kibírnom...viszont lesz sértődés ha elmegyünk.
Gondolhatod, szépen felújítottunk egy kis házikót, lassan kifizetjük és mégsem érzem jól magam mert átjáróház a lakás. Ha bezárom a kaput vagy ajtót akkor megy a sértődés.
Szóval menjetek! Egy házban nem laknék senkivel...a saját nagyimmal sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!