Mit lehet tenni, ha nem hagyják az embert eseménytelen életet élni valamiféle tehetségre hivatkozva?
Figyelt kérdés
Beleszólnak az életembe, merthogy nem csinálok semmit nincs életcélom se semmi, amit fel tudnék mutatni, nem mintha lenne közük hozzá. A szüleim meghaltak és most a nagybátyáméknál lakom, alig vagyok otthon szóval erre nem lehet panasz. Ha otthon is vagyok nem látjuk egymást nem beszélünk, de nem mintha depressziós lennék vagy ilyesmi.2016. aug. 21. 14:10
1/8 anonim válasza:
Elköltözhetsz ha zavar! Hány éves vagy?
2/8 A kérdező kommentje:
18 éves.
2016. aug. 21. 14:19
3/8 A kérdező kommentje:
Nem költözhetek el, mert van egy testvérem is és nem hagyhatom egyedül. Valójában a szüleim közül csak az anyám halt meg az apám sitten van, de ő már régen meghalt a számomra. Azt sem tudom mikor szabadul.
2016. aug. 21. 14:26
4/8 anonim válasza:
Gondolom nem szeretnék, hogy a semmirekellő apád sorsára juss.
"nem mintha lenne közük hozzá. "
Azért ilyet se mondanék azokra, akik engem is és a tesómat is megmentettek attól, hogy nevelöotthonba tengessem fiatal éveimet!
5/8 A kérdező kommentje:
Én nem az apám vagyok. A rokonságnak nem vagyunk híján, volt pár költözés előttük is, egyébként dolgozok is fizetem a lakbért is. Az öcsém tanul vagy a barátinál lóg segít a ház körül ha kell. Persze hálás vagyok, de nincs joguk megszabni mit tegyek. Egyetlen tehetségem, hogy jól tudok rajzolni és ezenkívül semmi, úgyhogy dobtam. Sokáig rágták a fülem, hogy tovább kéne tanulnom mert végülis azt is abbahagytam, emellett ugráltatnak mintha a komornyikuk lennék és ezalól az öcsém sem kivétel. Gyerekkorom óta önálló vagyok és nincs tervbe semmi egetrengető, gyakorlatilag én gondoskodtam/gondoskodok az öcsémről is.
2016. aug. 21. 15:35
6/8 A kérdező kommentje:
Nekik van egy lányuk nem egészen visszafogott, inkább rá kéne jobban figyelni mert nagyon is ráférne egy nevelés. Van hogy egész éjszaka bulizni van a barátaival, sőt egyszer részegen is jött haza. :P
2016. aug. 21. 15:52
7/8 anonim válasza:
Ne a tesódra hivatkozz. Attól még, hogy ő kiskorú biztos nevelnék tovább, ha te elköltöznél. Kicsit meghúzod a nadrágszijat és egyedül is elboldogulsz (azért merem irni mert én is egyedül kezdtem) De mivel nagykorú vagy még az öcsédet is viheted magaddal (bár nem tudom mennyi idős). Nem sokkal nagyobb a rezsi mert a villanyt te is használod a viz amit ketten. Családit te kapnád utána. Minden kezdet nehéz aztán megoldódik. Addig neked is lehet párkapcsolatod aki segit majd. Más kisfelnőtt korod lenne mint a többieknek most de nem mindenkinek ugyan az a sors jut. De ha elöször te mész el és kicsit helyre rázódsz és egy év múlva viszed el az öcsédet hidd el megfogja érteni, ha egyáltalán veled tart. Ha van saját fizetésed és most is eltartod magad akkor légy önálló persze ez nem azt jelenti, hogy az otthoniakkal össze kell veszni. Békében is lehet tovább állni, hogy később ne rossz szájizzel találkozzatok, hisz igy sincs már közeli rokonod. Sajnálom.... kitartás és hajrá!!!
8/8 A kérdező kommentje:
Olyan környéken lakunk, ahol egyhamar nem találnék albérletet. Közelben vagyok eladó és nem tudom milyen munkát tudnék találni, ha elköltöznék valahol máshol. Az öcsém 16 éves és nem én vagyok a gyámja hogy magammal vigyem semmi nélkül, szóval nem sok választásom van. Nem vagyunk rosszban a nagybátyámékkal, de jóban sem vagyunk, talán egyedül a lányukkal van probléma, mert a barátnőivel piszkálják az öcsémet és nálam is próbálkoznak, de én olyan fáradt vagyok eközben, hogy nem tudok erre koncentrálni. Párkapcsolatról annyit, hogy az eladó társammal vagyok jelenleg, ő ajánlotta fel a melót, mert a bolt tulajának a lánya. Ennek már lassan két éve.
2016. aug. 29. 09:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!