Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerintetek mit tudnék még tenni?

Szerintetek mit tudnék még tenni?

Figyelt kérdés

Férjem nagymamájával lakunk, mert fel szeretnénk újítani az ősszel vásárolt házunkat, ő pedig egyedül él. Van egy 4 hónapos babánk.

A kedves dédinek szinte semmi nem jó. Állandóan megjegyzéseket tesz arra, hogy császárral született a fiam. Mert ő tudja, hogy milyen a szülés stb..stb..(Nagyon rosszul érint ez a téma pszichológusnál is voltam emiatt, mert nagyon vágytam rá, hogy megszülhessem, de a toxémia közbeszólt.) Elapadt a tejem is, mert összeszedtem egy bakteriális fertőzést...Tápszert kap a fiam. Ez sem tetszik seki, mert miért eszi azt a szart...szó szerint.

Meg vettünk neki üveges alma bébikaját, mert az alma ami itthon van túl savanyú volt neki. Azt is megkaptam, hogy miért eszi azt, nem elég, hogy tápszeres még üveges kaját is kap?

Itt volt pár napot a testvére. Adtak valamit a gyereknek, amiről én úgy szereztem tudomást, hogy férjem keresztanyjának dicsekedett a dédi testvére, hogy ő összenyomta az ujjával és hogy hogy ízlett a babának. Folyton azt mondogatja a dédi, hogy férjem ilyen idősen már szalonnát evett meg kolbászt...

Megnéztem volna én azt. Már megmondtam számtalanszor neki, hogy a mi gyerekünk, úgy neveljük meg azt adunk neki, ahogy jónak látjuk és amit akarunk. Mind a ketten allergiásak vagyunk, én asztmás is, a doktornő is mondta, hogy azért ír neki HA tápszert mert nehogy baj legyen. Én is azért óvatoskodom a kajával. Először csak egy picit..aztán egyre többet. Ő meg tömné bele még akkor is ha már ordít, hogy nem kell neki. Bocsánat az ide-oda csapongásért, csak ideges vagyok...

2017. febr. 13. 13:15
1 2 3
 11/23 longlife ***** válasza:
100%
Inkább fizetnék albérletet SOS és mennék,mint hogy ideget egyek.
2017. febr. 13. 13:45
 12/23 anonim ***** válasza:
31%
Hát, nem kell gyerekestül más nyakára költözni, főleg ha ennyire kényes vagy hogy depressziós leszel azért mert császároztak... mintha olyan nagy dolog lenne, lényeg hogy egészséges a pici nem? Ja neeem, okot kell találni a nyafogásra, borzalmas de komolyan. Fogd a cuccod és menj a félkész házba aztán nem fog beleszólni senki sem abba mit hogy csinálsz.
2017. febr. 13. 13:48
 13/23 anonim ***** válasza:
86%

Már elöre sajnállak mert Mindjárt jönnek az "örüljetek hogy befogadott titeket" meg a "és mennyit fizettek az ottlakhatásért?" Hiperszuper önzö primitiv gyökerek.

Amúgy meg mit tudsz tenni egy ilyen idős asszonnyal tényleg ne hagyd őket felügyelet nélkül mást nem tudsz sajnos. Az én mamámnak azt se lehet megmagyarázni hogy létezik rozs kenyér szerinte az ördögtöl való nem tudsz nekik sajnos semmit megmagyarázni ilyet meg hogy allergia meg stb pláne nem.

2017. febr. 13. 13:49
 14/23 anonim ***** válasza:
83%
Mondom én már megis érkeztek 😅😅 szánalom
2017. febr. 13. 13:50
 15/23 anonim ***** válasza:
27%

Miért lenne szánalom amit írtam?

Most komolyan, nem hiszem el hogy most derült csak ki hogy a dédi mennyire rigolyás. Nem mentség a dédi viselkedésére semmi, mi van ha olyat ad enni a picinek pl ami árt neki, stb. de gondolom előtte is voltak az öreglánynak dolgai, ennek fényében igenis gáz volt odacuccolni a gyerekkel a felújítás miatt, most meg azon stresszelni hogy milyen rossz ott. Ha a kérdező esetleg nem ismerte előtte annyira a dédit az egy dolog, de a férje csak tisztában van már vele, hogy milyen a nagyanyja...

2017. febr. 13. 13:58
 16/23 A kérdező kommentje:

Nem is szoktam foglalkozni az ilyen kommentekkel. De csak, hogy tisztázzuk...még akkor tervben sem volt a pici mikor másfél évvel ezelőtt ideköltöztünk...A másik pedig az,hogy nem volt ilyen..ahogy idősödik egyre rosszabb.

Köszönöm a bíztató válaszokat!

2017. febr. 13. 15:15
 17/23 anonim ***** válasza:
67%
Masfel eve ott laktok? Nem arrol volt szo hogy osszel vettetek egy hazat es azt ujjitjatok fel?
2017. febr. 13. 15:19
 18/23 A kérdező kommentje:
Szeptemberben vettük a házat. Azért költöztünk be, mert egyedül lett volna teljesen, mert 2015. szeptemberében halt meg a férje.
2017. febr. 13. 15:29
 19/23 anonim ***** válasza:
66%
surgosan megcsinaljatok lakhatova, legalabb egy szobat es mentek. mas megoldas nincs, mert amilyen ostoba, meg kart csinal a gyerekben, szandekosan.
2017. febr. 13. 15:39
 20/23 anonim ***** válasza:
67%
Másfél év alatt nem voltatok képesek felújítani a házat annak ellenére sem hogy közben teherbe estél? Az szép, cseppet se sajnállak akkor. Ja meg persze másfél éve még kenyérre lehetett kenni a nagymamát, be ne meséld már.
2017. febr. 13. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!