Van olyan akire a saját sógornője féltékeny, esetleg irigy?
"Van olyan akire a saját sógornője féltékeny, esetleg irigy?"
A húsos-csontos féltékeny a sógornőjére.
Oké, hogy a férjed most szégyenkezik de ezek után legalább remélem, hogy neked ad igazat. Egyébként jól mondták itt elöttem,hogy mondd meg a fèrjednek, hogy a tesója nem jöhet hozzátok.
Egyébkènt mennyit találkoztok?Anyósnàl vagy ilyesmi?
Beszéld meg a férjeddel hogy a testvére ne jöhessen hozzátok, ha találkozni akar vele akkor inkább menjen el ő hozzá.
Nálunk a barátnőm húga írogatott nekem és próbál olyanokat megtudni amivel aztán cukkolja a barátnőmet. Pl ír nekem hogy látja hogy vmiért szomorú volt ma a barátnőm, én meg azt hittem hogy csak aggódik és elmondtam neki hogy miért. Erre elkezdte cukkolni vele amitől a barátnőm ideges lett. Azóta megbeszéltük hogy bármikor mond nekem vagy ír nekem a húga azt tudatom vele mielőtt reagálnék :D
Én meg igenis kifizettetném vele. Mert két opció van: vagy vesz a férjed egy újat és megint kiadja ugyanazt az összeget vagy kifizeti neked a sogórnő és ez lenne a tisztességes, korrekt lépés! Ne már, hogy másnak anyagi kárt okozok és nem térítem meg. Nem egy 500 ft-os akármiről van szó, bár én azt is megvenném, hozzáteszem.
Ha most csak legyintesz rá, máskor is megteszi, gondolván, hogy úgysem lesz semmi következménye. Viszont ha azt mondod neki, hogy neked kedves volt az a parfüm és itt és itt tudja megvenni, akkor máskor kétszer is meggondolja, mit tör össze "véletlenül".
Ettől eltekintve a kérdésre válaszolva, én nem tudok róla, hogy rám irigy lenne a sógornőm, de ha az lenne, tennék rá magasról és látványosan élvezném az életet, had egye a fene. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!