Van olyan akire a saját sógornője féltékeny, esetleg irigy?
Alattomos :) Olyan szo nincs, hogy alaPtomos.
Kit erdekel a sogorno, de most komolyan? Hat tojd le, nem kell vele joban lenni.
Válaszolók? Nem foglalkozzon vele?? Aki meg a visszavágást javasolta, azt lepontoztátok.
Pedig nem kellene hagyni magad. Sógornód az alattomos típus, tisztázni a dolgot fölösleges lenne vele szerintem. De ne tűrd már, hogy összetörje a cuccaidat, amiket irigyel. És ne is rakd el. Hát nehogy már a saját házatokban hozzá alkalmazkodva kelljen pakolni, meg eldugni előle a dolgokat.
Mi a nő célja?
Ha visszavág azzal kockáztatja a saját házasságát, boldogságát egy kicsinyes bosszú miatt.
Ha nem vág vissza csak mosolyog mint a tejbe tök akkor vagy megoldódik magától a probléma vagy még jobban felhúzza a sógornőjét és a férje fogja megoldani a helyzetet ami a kettőjük kapcsolata szempontjából az ideális.
Ha visszavágsz, azzal lesüllyedsz az ő szintjére.
Én a helyedben odamennék a lakására, becsöngetnék és megmondanám, hogy ő törte össze a parfümöt, egy héten belül adjon egy ugyanolyan újat helyette. És még az alábbiakat közölném vele:
1. Nem érdekel, hogy véletlenül vagy szándékosan történt, az okozott kárt térítse meg.
2. Nem a férjednek okozta, ezért a férjed nem mondhatott le róla.
3. Nem az árára van szükséged, nem is tudod mennyibe került, hisz ajándékba kaptad. És nem te fogsz boltba járkálni az ő hibája miatt.
4. Más lakásában nem akarjon port törölgetni. Ha takarítónőre lenne szükséged, majd keresel egyet - de olyat, aki nem töri össze a holmidat.
És ezek után beszéld meg a férjeddel, hogy ami a tied, azon ő ne legyen nagyvonalú.
Egyébként én férfi vagyok, de maximálisan megértelek, mert a plafonon lennék, ha bárki a személyes holmijaimban (ideértve akár a műhelyben levő szerszámaimat is) kárt tenne.
Hát ez kemény volt...
Szerintem mondd meg a férjednek, hogy a lakásotokba ne merje ezután elhívni a húgát. A távollétedben sem, hisz nem tudható, mit tesz tönkre - most már én is azt mondom - SZÁNDÉKOSAN.
És a helyedben én se mennék többé se a húgához, se az anyjához.
Igazából a férjedet sem értem...
Nem értek egyet azzal, hogy mindenképpen a feleségünk mellé kell állni a szüleinkkel vagy testvérünkkel szemben, akármit is csinál.
De azért ilyen durva megjegyzésnél a férjnek (ill. fordított esetben a feleségnek) kötelessége helyre raknia a saját családját és egyszer s mindenkorra megtanítani nekik, hogy ilyeneket nem tűr el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!