Az baj ha 2x jöttem össze a saját masodunokatestvéremmel?
Nyáron is együtt voltunk csak kiderült h jarunk es ezert szakitattunk kellet mert a szuleim nem hagytak h egyutt legyunk es most megint osszejottunk 4 honap utan es nem akarjuk h megint kideruljon :)
Azert is tiltottak minket mert kiderult h lefekudtunk egymassal...:/
A törvény nem tiltja gyereket csinálni nem igazán jó ötlet.
Ha csúnya szakítással végződik, akkor is a rokonod marad, ezt szokták úgy összefoglalni; "Házinyúlra nem lövünk"
Össze is házasodtatok, törvény csak a testvérek és első unokatestvérek házasságát tiltja.
Vannak veszélyei, ha van közös őstől származó betegségetek (ill hajlam, pl. cukorbetegség, magas vérnyomás) , a gyereketeknél ez fokozottan fog jelentkezni. Egyébként van ilyen ismerősöm, ott szerencsére mindenki makkegészésges, pedig már idősek - szóval a veszély csak potenciálisan áll fenn.
Nem baj! Nálunk a rokonságban van olyan, aki a saját másodunokatesóját vette el, ez 30 évevvel ezelött történt. Annak idején voltak genetikusnál, aki azt mondta, a másodunokatestvérség már nem vérrokonság. Azóta van 3 egészséges gyerekük és egy egészséges unokájuk.
Te világosan megírtad: szó sincs házasságról.Akkor mire fel az a nagy tiltás? Azt csináljátok ami nektek jó és másnak nem ártotok vele. Ne feledd: minden csoda 3 napig tart, aztán leszállnak rólatok... Hány évesek vagytok?
ha titeket nem zavar, akkor miért ne? majd ha komolyra fordul a kapcsolat és mondjuk gyerekeket akartok, akkor genetikushoz fordultok, ő majd rendesen felméri,hogy lehet -e gond.
de ha szeretitek egymást és nem bizarr nektek, akkor nem látom okát,hogy szakítsatok. nyilván te is tudod,hogy ha szétmentek a családi események kínosak lesznek,hogyha ő is ott van..
de másodunokatesó nem olyan közeli, én pl 2-őt ismerek, pedig sokkal több van nekem .
amúgy nem tudom hány évesek vagytok, de a szülők nem igazán tilthatnak meg ilyesmit.ha meg is tiltják, ahogy ismerem a fiatal generációt, gond nélkül ki lesznek cselezve.
5-6-os: SZövegértés?
MÁSOD unokatestvérek. Tehát valamelyik nagyszülő testvérének unokája. A szülő unokatestvérének gyereke.
Azért ez annyira nem közeli rokon.
Nyugodtan legetek együtt, ha akartok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!