Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Másnak is megkeseriti az...

Másnak is megkeseriti az életet a sógornője? Volt már olyan, hogy legszivesebben meg tudtátok volna pofozni? Kérlek írjátok le a sztorit.

Figyelt kérdés
2016. dec. 11. 12:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
63%
Amikor azt elemezte, hogy neki épp akkora tragédia, hogy 1 éve nem jön össze a 3. gyerek, mint nekünk, hogy 6 éve várunk az elsőre, akkor gondolatban behúztam neki egyet.
2016. dec. 11. 13:00
 2/16 anonim ***** válasza:
51%
Az enyém csak próbálkozik vele, de nem sokra megy. Volt már beszólás a szüleimre, amit rövid úton lerendeztem, a nevelési módszereimre úgy, hogy náluk még tervben sem volt a gyerek, aztán 8-10 évvel később, amikor az enyémek már lediplomáztak, a gyerekeimre, hogy ugye magam se gondoltam volna, hogy idáig eljutnak.:-) Szerencsére jó a humorérzékem, nem esik nehezemre ilyenkor a képébe mosolyogva, határozottan válaszolni, anélkül, hogy bármi személyeskedőt, sértőt mondanék. A nonverbális kommunikációm viszont épp elég ahhoz, hogy érezze, rendesen helyre lett téve. A tesómat szeretem, akkor is, ha pont egy ilyen kis buta pitsát választott, csak miatta nem küldöm el oda, ahova egyébként tenném.
2016. dec. 11. 13:04
 3/16 anonim ***** válasza:
47%

Én imádom az enyémet, az is engem.

Az anyósommal ugyanez volt a helyzet, de ő szegénykém már nem él.

Sajnálom, ha kilógunk az oly divatos sorból. :)

2016. dec. 11. 13:11
 4/16 anonim ***** válasza:
73%

Ez a kérdés szerintem többet mond minden szónál. Itt a r_ohadék sógornő rápakolta szegény kérdező csontjait a disznóhúsra. Botrány milyen emberek vannak...

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__testveri-..

2016. dec. 11. 13:17
 5/16 anonim ***** válasza:
60%

"Sajnálom, ha kilógunk az oly divatos sorból. :)"

Nekem 4 sógornőm van, ezek közül 1 a problémás. Valószínűleg inkább a férjem és én lógunk ki az oly divatos egykézési sorból.:-)

2016. dec. 11. 13:17
 6/16 anonim ***** válasza:
28%

Ilyen esetben próbáld vele kerülni a kontaktot.Ha nem muszáj ne találkozzatok.Amikor meg el kell viselni,inkább ne is szólj hozzá, ne veszekedjetek.

Nekem is van ilyen személy,akit ki nem állhatok.Próbálom kerülni, nem akarok idegeskedni miatta napi szinten.

2016. dec. 11. 13:23
 7/16 anonim ***** válasza:
35%
Nem tudok, mert egy intelligens es normalis csajszi... ugyhogy en is kilogok a sorbol :-)
2016. dec. 11. 14:04
 8/16 anonim ***** válasza:
27%

Kedves 5-ös, 3-as vagyok!

Nekem is 3 sógornőm volt, a férjem az "Öcsike", negyedik, későn született gyerekként.

Mindegyik sógornőmet nagyon szerettem, már csak 1 él, ketten korán elmentek rákos betegként.

A 3 közül 1 volt problémás, az sem velünk, hanem saját életében voltak gondjai.

Nagyon nem mindegy, hogy milyen intelligenciaszinten vannak a delikvensek ...

2016. dec. 11. 14:30
 9/16 anonim ***** válasza:
54%

Igen, kibírhatatlan némber.

Napjában többször felhív a semmiért, hogy elpanaszkodja, hogy neki milyen fájdalmai vannak, hülyeségeket beszél, de napjában legkevesebb 5x.

Ha nem veszem fel, kinyomom, akkor sem ért a szóból, folyamatosan hívogat.

Legutóbb épp a munkában vagyok, mikor felhív, és megkérdezi, mit csinálok.

Mondom, hogy dolgozom, nem érek rá, szia. Kinyomom, és visszahív, hogy megharagudtam, vagy mi történt?

Istentelenül buta.

Egy értelmes mondatot nem tud kinyögni, csak káromkodik, mindemellett eléggé szereti meg-meginni.

Sose értettem, hogy tudott a testvérem egy ilyen nőt elvenni...

2016. dec. 11. 16:15
 10/16 anonim ***** válasza:
45%

"Nagyon nem mindegy, hogy milyen intelligenciaszinten vannak a delikvensek ..."

Ez így igaz, de mint tudjuk, a sógornőt nem én választom, a szerelem meg vak.:-)

2016. dec. 11. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!