Másnak is megkeseriti az életet a sógornője? Volt már olyan, hogy legszivesebben meg tudtátok volna pofozni? Kérlek írjátok le a sztorit.
Én imádom az enyémet, az is engem.
Az anyósommal ugyanez volt a helyzet, de ő szegénykém már nem él.
Sajnálom, ha kilógunk az oly divatos sorból. :)
Ez a kérdés szerintem többet mond minden szónál. Itt a r_ohadék sógornő rápakolta szegény kérdező csontjait a disznóhúsra. Botrány milyen emberek vannak...
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__testveri-..
"Sajnálom, ha kilógunk az oly divatos sorból. :)"
Nekem 4 sógornőm van, ezek közül 1 a problémás. Valószínűleg inkább a férjem és én lógunk ki az oly divatos egykézési sorból.:-)
Ilyen esetben próbáld vele kerülni a kontaktot.Ha nem muszáj ne találkozzatok.Amikor meg el kell viselni,inkább ne is szólj hozzá, ne veszekedjetek.
Nekem is van ilyen személy,akit ki nem állhatok.Próbálom kerülni, nem akarok idegeskedni miatta napi szinten.
Kedves 5-ös, 3-as vagyok!
Nekem is 3 sógornőm volt, a férjem az "Öcsike", negyedik, későn született gyerekként.
Mindegyik sógornőmet nagyon szerettem, már csak 1 él, ketten korán elmentek rákos betegként.
A 3 közül 1 volt problémás, az sem velünk, hanem saját életében voltak gondjai.
Nagyon nem mindegy, hogy milyen intelligenciaszinten vannak a delikvensek ...
Igen, kibírhatatlan némber.
Napjában többször felhív a semmiért, hogy elpanaszkodja, hogy neki milyen fájdalmai vannak, hülyeségeket beszél, de napjában legkevesebb 5x.
Ha nem veszem fel, kinyomom, akkor sem ért a szóból, folyamatosan hívogat.
Legutóbb épp a munkában vagyok, mikor felhív, és megkérdezi, mit csinálok.
Mondom, hogy dolgozom, nem érek rá, szia. Kinyomom, és visszahív, hogy megharagudtam, vagy mi történt?
Istentelenül buta.
Egy értelmes mondatot nem tud kinyögni, csak káromkodik, mindemellett eléggé szereti meg-meginni.
Sose értettem, hogy tudott a testvérem egy ilyen nőt elvenni...
"Nagyon nem mindegy, hogy milyen intelligenciaszinten vannak a delikvensek ..."
Ez így igaz, de mint tudjuk, a sógornőt nem én választom, a szerelem meg vak.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!