Másnak is megkeseriti az életet a sógornője? Volt már olyan, hogy legszivesebben meg tudtátok volna pofozni? Kérlek írjátok le a sztorit.
Igazad van 10-es, de az kizárólag tőled függ, hogy egy helyzetet, - esetleg kellemetlen sógornőt, kollégát, szomszédot - hogy kezelsz.
Ha ő bunkó, de te intelligensen kezeled a felmerülő problémákat, nem tud kialakulni családi feszkó és máris nem kell itt gyakorizni a problémáról.
Mindamellett azt sem értem, miért kellett lepontozni, ha a kérdező konkrétan sztorit kért.
Kedves.
#9/13
Nem akarlak megbántani, esküszöm!
Szerintem azért pontoztak le, mert a sztorid szerint te vagy az undok sógornő ...
Bátyám 10 éven át sorozatosan választotta a rosszabbnál-rosszabb feleségjelölteket. Nem nekem kellett velük lennem, de még én is a falra másztam tőlük. Az egyik olyan hisztis piiitssa volt, hogy bármilyen esemény hangulatát képes volt elrontani: egy szilveszteri bulit nem lehetett tőle megrendezni, mert az egész estének arról kellett szólnia, hogy ő éppen megsértődött a bátyámra. Aztán volt egy, akit tesóm ide is költöztetett hozzánk, de még az alapvető étkezési szokásokkal sem volt tisztában.. Úgyis mint nem harapdáljuk a kanalat evés közben, nem csámcsogunk a másik arcába.. De voltak olyan húzásai is, hogy sütött valami sütit, elrontotta a rá való mázat, és mikor megkérdeztük, mit hogy csinált, kiderült, hogy a receptet, ami előtte volt, valójában nem is használta, csak úgy kotyvasztotta az alapanyagokat (aztán csodálkozott, hogy a máz nem dermedt meg a sütin :D). Szóval ő se volt százas..
Aztán tesóm feleségül vett egy intelligens, kedves, barátságos nőt. Mindenkinek ilyen sógornőt kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!