Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Másnak is megkeseriti az...

Másnak is megkeseriti az életet a sógornője? Volt már olyan, hogy legszivesebben meg tudtátok volna pofozni? Kérlek írjátok le a sztorit.

Figyelt kérdés
2016. dec. 11. 12:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
38%

Igazad van 10-es, de az kizárólag tőled függ, hogy egy helyzetet, - esetleg kellemetlen sógornőt, kollégát, szomszédot - hogy kezelsz.

Ha ő bunkó, de te intelligensen kezeled a felmerülő problémákat, nem tud kialakulni családi feszkó és máris nem kell itt gyakorizni a problémáról.

2016. dec. 11. 16:38
 12/16 anonim ***** válasza:
78%
Ex-sogornőm (egyetem alatt az akkori barátom testvérének a barátnője) egy elmeroggyant idióta volt, valamiért az volt a kedvenc hobbija, hogy rám legyen betegesen féltékeny. MINDENRE, a kutyámtól kezdve a hobbimig, szerintem konkrétan semmivel nem foglalkozott a szabadidejében rajtam kívül. Néha kirobbant belőle a xar és írt nekem egy gyalázkodó levelet, máskor névtelen zaklató levelekkel bombázott, kidobálta a holmijaimat, szétvagdosta a ruháimat. Szó szerint klinikai eset volt a csaj.
2016. dec. 11. 17:06
 13/16 anonim ***** válasza:
3%

Mindamellett azt sem értem, miért kellett lepontozni, ha a kérdező konkrétan sztorit kért.

Kedves.

2016. dec. 11. 17:15
 14/16 anonim ***** válasza:
45%

#9/13

Nem akarlak megbántani, esküszöm!

Szerintem azért pontoztak le, mert a sztorid szerint te vagy az undok sógornő ...

2016. dec. 11. 17:55
 15/16 anonim ***** válasza:
24%

Bátyám 10 éven át sorozatosan választotta a rosszabbnál-rosszabb feleségjelölteket. Nem nekem kellett velük lennem, de még én is a falra másztam tőlük. Az egyik olyan hisztis piiitssa volt, hogy bármilyen esemény hangulatát képes volt elrontani: egy szilveszteri bulit nem lehetett tőle megrendezni, mert az egész estének arról kellett szólnia, hogy ő éppen megsértődött a bátyámra. Aztán volt egy, akit tesóm ide is költöztetett hozzánk, de még az alapvető étkezési szokásokkal sem volt tisztában.. Úgyis mint nem harapdáljuk a kanalat evés közben, nem csámcsogunk a másik arcába.. De voltak olyan húzásai is, hogy sütött valami sütit, elrontotta a rá való mázat, és mikor megkérdeztük, mit hogy csinált, kiderült, hogy a receptet, ami előtte volt, valójában nem is használta, csak úgy kotyvasztotta az alapanyagokat (aztán csodálkozott, hogy a máz nem dermedt meg a sütin :D). Szóval ő se volt százas..

Aztán tesóm feleségül vett egy intelligens, kedves, barátságos nőt. Mindenkinek ilyen sógornőt kívánok.

2016. dec. 11. 20:16
 16/16 anonim ***** válasza:
Volt egy ex sogornőm aki kezdetben nagyonmegnyerő személyiség volt de ahhogy megismertük a személyisége taszitott legszívesebben kicsit megrugdostam volna.Hàlistennek már nincs a családban mert a tesómmal szakitott .Eltelt kb 1-2év és megbànt mindent azóta nekem is nyalizik hozzáteszem undorító amit művel néha .
2017. szept. 13. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!