Titeket is zavarna?

Figyelt kérdés

Nagynéném abszolút analfabéta a szgéphez és az internethez, de meg sem próbál fejlődni. Ha kérdez valamit, és elkezdem neki magyarázni, akkor dühösen rávágja, hogy nem tudja, csináljam meg én. Legalább látnám az igyekezetét, hogy nem akar függeni tőlem...

Most szólt be nekem a fürdőbe, hogy félórán belül legyek kint megcsinálni neki valamit Facebookon, különben a férje hisztizni fog. (Szép család :D). Különben nem itt lakik, és még szerettem volna könyvet olvasni a kádban heverészve.

Bejelentkezni sem hajlandó megtanulni a Face-be, de itt ugráltat. Szerintetek normális? :D 40 éves és naphosszat dolgozik a szgépen a munkahelyén.

2017. febr. 1. 19:55
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Ez akkora probléma, hogy azt az időt se érte meg ráfordítani, amíg kiírtad a kérdést. :D Inkább olvastad volna a könyvet! :D
2017. febr. 1. 20:08
 2/7 anonim ***** válasza:
59%
az 1. valaszoloval ertek egyet teljesen. amugy ha csak neha kerne szivesseget, akkor nem zavarna, de esetedben engem is bosszantana a dolog. de amugy miert nem mondtad neki, hogy nem?
2017. febr. 1. 20:16
 3/7 anonim ***** válasza:
17%
Nagynénid biztos csomószor pelenkázott téged kiskorodban, most viszonozd, ne nyekeregj. Nehogy kirakjon rólad egy babakori kínos-bilizős fotót... 🤣
2017. febr. 1. 20:41
 4/7 A kérdező kommentje:

1-es, olvasni ezután már nem tudtam, és jó volt kiírni. :D

2-es, azért nem utasítottam el, mert sajnálnám, ha a férje emiatt szekálná.

2017. febr. 1. 20:41
 5/7 anonim ***** válasza:
54%
hát én elküldtem volna már rég melegeb éghajlatra! egyes emberekkel mindent meg lehet csinálni?
2017. febr. 1. 20:55
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

Igen, zavarna.

Én úgy koptatnám le, hogy minden alkalommal negédesen az orra alá dörgölném, hogy én milyen zseni vagyok, hogy ezt tudom, ő meg milyen lenézni való ostoba, hogy nem tudja. :DDD

2017. febr. 1. 22:07
 7/7 anonim ***** válasza:
igen zavarna, nagyon, szakadt is meg már baráti kapcsolatom emiatt, ő is minden hülyeséggel engem zaklatott, meg uráltatott, ha elmagyaráztam valamit oda se figyelt, hogy leközelebb meg tudja csinálni maga, ha felírtam neki , mit kell az adott esetben csinálni, az se érdekelte ,következő alkalommal is engem hívott, menjek át mert gond van , egy idő után eluntam , hisztizni meg mást ugráltatni a legkönnyebb, és borzasztó lusta mentalitásra vall
2017. febr. 2. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!