Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogyan fogadtassam el a...

Hogyan fogadtassam el a rokonságommal, hogy a lányom más nemi irányultságú?

Figyelt kérdés

Sajnos a rokonságom nagyon elítélők, mindenbe belekötnek. Fél éve tudom, hogy a lányom a saját neméhez vonzódik. Elfogadtam, támogatom benne.

De a rokonok teljesen ki vannak borulva, s most már én vagyok hülye, az anyja, hogy ezt elfogadom és támogatom. Értitek? Kiállok a lányomért, és ezt kapom.

2017. jan. 28. 10:54
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
74%
De ne azért fogadd el, b+, mert homoszexuális, hanem csak simán nézd embernek. :D Miféle világ az, ahol bárki veszi a bátorságot arra, hogy többnek képzelje magát a másiknál akármiért - egy totálisan véletlen dolog miatt.. Sose értettem.
2017. jan. 28. 19:35
 22/26 anonim ***** válasza:
6%
Nem értem miért kell ezt közölni az egész rokonsággal.. és akkor még olaj a tűzre, hogy meg is jelenik a barátnő egy családi összejövetelen. Nem kéne provokálni őket talán. Nem mindenkinek tetszik, nem mindenki elfogadó, és nem is kell, hogy mindenki az legyen. Tartsuk tiszteletben, hogy ha valaki nem akar meleg párokat maga körül.
2017. jan. 29. 08:28
 23/26 anonim ***** válasza:
0%
Na ez pontosan elmond mindent rólatok. A melegeknek nyaljuk ki a popsiját, meg nézzünk el mindent, fogadjunk el mindent, de ha valakinek más a véleménye azt véletlenül se fogadjuk el ;)
2017. jan. 29. 14:18
 24/26 anonim ***** válasza:
0%
én nem képzelem többnek magam, pont az hogy a melegek lassan többnek képzelik magukat és mondják hogy jaj a világ így meg úgy nem fogad el bennünket, holott pont hogy már naaagyon is elfogadja őket a világ, csak hát az önsajnálat nagyon fekszik nekik. Amelyik úgy meleg hogy csak szimplán éli világát azzal nincs semmi baj, amelyik szinte lesi hogy mikor vágódhat el mint egy focista, hogy jaj megsértették a lelkecskémet és vonuljunk ezért végig a pride-on na az már kicsit irritál.
2017. jan. 30. 22:26
 25/26 anonim ***** válasza:

Miért kellene elfogadnom egy olyan embernek a véleményét, aki másokat piszkál, bánt amiatt, mert nem úgy élnek, mint ők? Szerintem teljes jogomban áll az ilyeneket s.fejnek tartani, és élek is ezzel a jogommal.

Kérdező, mondd meg nekik, hogy te szereted a lányod, ezért elfogadod, hogy ilyen, ők meg próbálják magukban lerendezni a saját korlátoltságukat, téged pedig hagyjanak békén. Ha többedszerre sem sikerül ezt felfogniuk, akkor egyszerűen válaszd az egyik füleden be, másikon ki taktikát.

2017. jan. 31. 15:48
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

23-as, ha akarod nyugodtan kinyalhatod nekem. :DD Én nem várom el senkitől a nyalizást még azt sem várom el hogy elnéző legyen velem bárki mert meleg vagyok. De! Azt a minimális tiszteletet amit megadok másoknak, elvárom viszont mindenkitől. Ha erre nem képes valaki, akkor nem is érdekel onnantól.

Az ostoba, primitív rokonokat hanyagolni kell. Örülök annak, hogy a lányod boldogsága fontosabb, mint mások véleménye.

2017. márc. 3. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!