Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogyan fogadtassam el a...

Hogyan fogadtassam el a rokonságommal, hogy a lányom más nemi irányultságú?

Figyelt kérdés

Sajnos a rokonságom nagyon elítélők, mindenbe belekötnek. Fél éve tudom, hogy a lányom a saját neméhez vonzódik. Elfogadtam, támogatom benne.

De a rokonok teljesen ki vannak borulva, s most már én vagyok hülye, az anyja, hogy ezt elfogadom és támogatom. Értitek? Kiállok a lányomért, és ezt kapom.

2017. jan. 28. 10:54
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
94%

Mit takar az, hogy "rokonság"? Mert most ki a f_szt érdekel, hogy az évente kétszer látott nagybácsi meg a nyó'cadik unokatestvér mit dumál.

Egyébként nem kell ezt arra kihegyezni, hogy most épp a leszbiség nem tetszik nekik, összességében kell úgy a sarkatokra állni, hogy sem ebben sem másban ne érezzék úgy, hogy bármiféle joguk van arra, hogy megszabják hogyan éljetek. Kemény menet ez mindig, és igen sokan megfognak sértődni, és igen ti lesztek a világ szemetei, de csak egyszer kell ezen túl lenni, utána ha megtanulják, hogy nem hagyjátok magatokat, akkor nyugtotok lesz.

Nekem akkor volt egy véres időszakom a rokonsággal, mikor a fiam született. Anyám húga azóta se áll velünk szóba, mert nem fogadtuk el a szemetét babaholmi címszó alatt. De azóta nyugtunk van.

Egyébként nagyon tisztellek amiért így kiállsz a gyereked mellet. Tarts ki és légy erős! Amikor majd neked lesz szükséged támogatásra, a lányod lesz az akire számíthatsz és nem a 'kedves' rokonság.

2017. jan. 28. 13:24
 12/26 anonim ***** válasza:
10%

Nem csak a rokonsággal van baj ebből a szempontból ,hanem veled is.

Miért akarod elfogadni ,hogy a lányod identitás zavarban szenved? Ez 2017 ,hogy a lányok lányokkal a fiuk meg fiukkal? Szerintem ez a szégyen és nem az amit a rokonaid csinálnak.Ilyenkor szerintem a legjobb megoldás az ,hogy érezteted vele,hogy te így is szereted de mindamellett azt is,hogy nem normális amit csinál.

2017. jan. 28. 14:29
 13/26 anonim ***** válasza:
91%

"Miért akarod elfogadni ,hogy a lányod identitás zavarban szenved?"

Nem identitászavarban szenved, leszbikus. Ha az anyja nem fogadná el, mit változtatna ezen a tényen?

2017. jan. 28. 14:41
 14/26 anonim ***** válasza:
90%
12es, a nemi identitás meg a szexuális orientáció az két különböző dolog, de köszönjük, hogy velünk játszott.
2017. jan. 28. 14:55
 15/26 kovpet ***** válasza:
85%

"Ez 2017 ,hogy a lányok lányokkal a fiuk meg fiukkal?"

Igen, ez 2017, ha melegekről van szó. De ez így volt már ezer éve is, nem tudom, min lepődsz meg.

2017. jan. 28. 15:11
 16/26 anonim ***** válasza:
72%
Miért kellene neked a rokonsággal elfogadtatni a gyerekedet? A gyereked elfogadta önmagát, te támogatod, szereted, innentől kezdve nincs dolgotok ezzel. A rokonságnak mégis mi köze van a TE lányod nemi irányultságához?
2017. jan. 28. 16:40
 17/26 anonim ***** válasza:
11%
én ebben bizonytalan vagyok, már nem tudni ki az aki csupán divatból meleg, ki az aki belső bizonytalanságból lesz az(pl. eddig minden pasija rossz volt vele), de egy dolgot tudok, hogy ha kiderül hogy tényleg a génjeiből adódva lett meleg akkor sem köteles a környezetének ezt elfogadni, max TOLERÁLNI, vagyis gondolhat róla rosszat, mondhat is(egymás között), de nem bánthatják attól még a lányodat. A mai korral csak ez az egy gond vagy hogy köteles vagyok elfogadni a másik nemi identitását, pedig ez tévedés én max tolerálom azt de attól még nem fogadom el.
2017. jan. 28. 18:01
 18/26 anonim ***** válasza:
86%
A mai korral inkább az a gond, hogy egyes emberek azt hiszik, nekik bármi közük van a másik nemi hovatartozásához. Ki nem sz**ja le, hogy egy nő a nőket vagy a férfiakat szereti? Egyáltalán miért téma ez az emberek között? Miért akarod te tolerálni vagy elfogadni más nemi identitását? Mennyiben járul hozzá a te életed alakulásához egy ismerősöd, rokonod szexuális orientációja? Meg egyáltalán... emberek miért hiszik, hogy többek/jobbak attól, hogy heteroszexuálisok?
2017. jan. 28. 18:11
 19/26 anonim ***** válasza:
A lányodnak annyi esze sincs, hogy ne vigye oda a barátnöjét? Ha az én páromat bántanák, alap lenne, hogy kerülöm az ilyen embereket.
2017. jan. 28. 18:39
 20/26 anonim ***** válasza:
17%
kedves 18-as épp az a gond, hogy még csak nem is gondolhatom azt hogy meleg/leszbi emberek nyivákolását már mennyire unom(holott a mai társadalom már nemhogy elfogadja a melegeket hanem lejárt lemez is lett mert azóta más identitásúak jöttek a helyükbe pl. transzneműek, most az a sláger), tehát leszólsz hogy az én életemet ugyan miképp befolyásolja ez. Hát megmondom abban befolyásolja, hogy ha már nem szépen nézek egy csókolódzó meleg párra(mellesleg heteroszexuálisnál sem bírom amikor a pasi szinte eltűnik a csaj szájában mert kezdenek túlzásba esni)akkor még nekem kéne szarul éreznem magam. Most is elmondom mit gondolok és még én vagyok a szar alak. Ha nekem el KELL fogadnom a meleg/leszbi embertársamat akkor neki is el KELL fogadnia hogy nekem megvan erről a saját véleményem (persze csak fejben).
2017. jan. 28. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!