Hogyan fogadtassam el a rokonságommal, hogy a lányom más nemi irányultságú?
Sajnos a rokonságom nagyon elítélők, mindenbe belekötnek. Fél éve tudom, hogy a lányom a saját neméhez vonzódik. Elfogadtam, támogatom benne.
De a rokonok teljesen ki vannak borulva, s most már én vagyok hülye, az anyja, hogy ezt elfogadom és támogatom. Értitek? Kiállok a lányomért, és ezt kapom.
Mit takar az, hogy "rokonság"? Mert most ki a f_szt érdekel, hogy az évente kétszer látott nagybácsi meg a nyó'cadik unokatestvér mit dumál.
Egyébként nem kell ezt arra kihegyezni, hogy most épp a leszbiség nem tetszik nekik, összességében kell úgy a sarkatokra állni, hogy sem ebben sem másban ne érezzék úgy, hogy bármiféle joguk van arra, hogy megszabják hogyan éljetek. Kemény menet ez mindig, és igen sokan megfognak sértődni, és igen ti lesztek a világ szemetei, de csak egyszer kell ezen túl lenni, utána ha megtanulják, hogy nem hagyjátok magatokat, akkor nyugtotok lesz.
Nekem akkor volt egy véres időszakom a rokonsággal, mikor a fiam született. Anyám húga azóta se áll velünk szóba, mert nem fogadtuk el a szemetét babaholmi címszó alatt. De azóta nyugtunk van.
Egyébként nagyon tisztellek amiért így kiállsz a gyereked mellet. Tarts ki és légy erős! Amikor majd neked lesz szükséged támogatásra, a lányod lesz az akire számíthatsz és nem a 'kedves' rokonság.
Nem csak a rokonsággal van baj ebből a szempontból ,hanem veled is.
Miért akarod elfogadni ,hogy a lányod identitás zavarban szenved? Ez 2017 ,hogy a lányok lányokkal a fiuk meg fiukkal? Szerintem ez a szégyen és nem az amit a rokonaid csinálnak.Ilyenkor szerintem a legjobb megoldás az ,hogy érezteted vele,hogy te így is szereted de mindamellett azt is,hogy nem normális amit csinál.
"Miért akarod elfogadni ,hogy a lányod identitás zavarban szenved?"
Nem identitászavarban szenved, leszbikus. Ha az anyja nem fogadná el, mit változtatna ezen a tényen?
"Ez 2017 ,hogy a lányok lányokkal a fiuk meg fiukkal?"
Igen, ez 2017, ha melegekről van szó. De ez így volt már ezer éve is, nem tudom, min lepődsz meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!