Velem lehet a baj vagy mi lehet erre a megoldás?
Figyelt kérdés
Van két testvérem mind a kettőjükön azt veszem észre hogy nagyon spórolnak rajtam,engem nem érdekel mennyibe kerül az ajándékuk én össze spórolom a diák munkámból, de ők meg mindent ki filléreznek pedig jól keresnek.2017. jan. 7. 18:22
1/7 anonim válasza:
Lehet sokat keresnek de sokat is kell költenijük...
nem tudhatom mert nem írtal konkretumokat.
de ne vegyel nekik draga ajcsit és meg van oldva
2/7 anonim válasza:
Csak az ajándékra? Szerintem az ajándékozást nem kéne ennyire eltúlozni. Én pl nem kaptam idén nagyon semmit.
Ne vegyél olyan nagy ajándékokat és nem fog ez a probléma a jövőben felvetődni.
3/7 anonim válasza:
Szóval az ajándék csak akkor jó ha drága?
Akkor miért nem veszel te is olcsóbb dolgot nekik?
4/7 anonim válasza:
Nézd, ha keresnek, akkor saját bőrükön érzik, hogy mennyit kell érte dolgozni. Te meg hiába dolgozol diákmunkával, mégis csak egy védőhálóban érezheted magad. Őket inkább a racionalitás vezeti az ajándékokban is, téged meg elsősorban az irántuk érzett érzelmeid.
6/7 anonim válasza:
Szerintem ne turkálj más pénztárcájában! Az én bátyámnak pl. 10 milliós autója van és egy komoly nagykereskedés ügyvezető igazgatója. Soha nem kérdeztem meg tőle, hogy mennyit keres és soha nem vártam tőle drága ajándékokat. Megdolgozott ő azért a pénzért!
7/7 anonim válasza:
Szerintem veled van a baj hogy azt nézed ki mennyit költ ajándékokra és beosztod a másik pénzét hogy pedig ő többet is vehetett volna.
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!