Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ti, hogy kezeltétek azt a...

Ti, hogy kezeltétek azt a helyzetet amikor ünnepekkor összegyűlnek a rokonok? 🤢

Figyelt kérdés
A unokatesómék (kb. 1 évesek) rohadt hisztisek,minden szétszórnak,nem esznek velünk a családi asztalnál,visítanak,de senki meg nem regulázza.A nagyapám pedig akaratos,önfejű és nem áll szóba velem és mindig azt hiszi,hogy neki van igaza.A nagyanyám meg még mindig négyévesként kezel!!!SEGÍTSÉG!!!!!!!!

2016. dec. 25. 14:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Öngyilkossági kísérletekkel.
2016. dec. 25. 15:43
 12/15 anonim ***** válasza:
91%
Szerencsére nekem nem nyűg, tök jó fej rokonaim vannak, imádom a karácsonyi összejöveteleket. Sajnálom, hogy nektek nem jutott normális család. :/
2016. dec. 25. 15:49
 13/15 anonim ***** válasza:
70%

Fiatal lehetsz még... Idősebb fejjel kivonultam a helyzetből. Nem találkozom karácsonykor a családdal.

Ha tudsz, szakíts magadnak pár csendes percet egy eldugott sarokban, vagy akár a mosdón. Bármi várhat öt percig, amíg szusszansz egyet.

Egyébként... sok felnőtt is ugyanígy üvölt belül a feszültségtől karácsonykor :D

2016. dec. 25. 20:49
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Igaziból ezt hirtelen felindulásból írtam..De igaz.Koszonom h normálisan valaszoltatok és nem kaptatok fel a vizet mint az elozo kommentelok☹Már megbékéltem a helyzettel...Nem kellett volna kiirnom,jo hulye vok:(
2016. dec. 25. 23:19
 15/15 anonim ***** válasza:
58%

Sehogy, mert egyedül élek párommal, mi meg elvagyunk ugyanúgy, mint az év maradék 364 napján, mondhatni nem is tartunk karácsonyt.

Fiatalon nekem is el kellett viselnem a sok szart ami ezzel járt meg a nagy családdal, na pont ezért nem tartunk most, hanem nyugi van meg pihenés, mert kedden meg megint meló van úgy is...

2016. dec. 26. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!