Ti, hogy kezeltétek azt a helyzetet amikor ünnepekkor összegyűlnek a rokonok? 🤢
Figyelt kérdés
A unokatesómék (kb. 1 évesek) rohadt hisztisek,minden szétszórnak,nem esznek velünk a családi asztalnál,visítanak,de senki meg nem regulázza.A nagyapám pedig akaratos,önfejű és nem áll szóba velem és mindig azt hiszi,hogy neki van igaza.A nagyanyám meg még mindig négyévesként kezel!!!SEGÍTSÉG!!!!!!!!2016. dec. 25. 14:19
12/15 anonim válasza:
Szerencsére nekem nem nyűg, tök jó fej rokonaim vannak, imádom a karácsonyi összejöveteleket. Sajnálom, hogy nektek nem jutott normális család. :/
13/15 anonim válasza:
Fiatal lehetsz még... Idősebb fejjel kivonultam a helyzetből. Nem találkozom karácsonykor a családdal.
Ha tudsz, szakíts magadnak pár csendes percet egy eldugott sarokban, vagy akár a mosdón. Bármi várhat öt percig, amíg szusszansz egyet.
Egyébként... sok felnőtt is ugyanígy üvölt belül a feszültségtől karácsonykor :D
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Igaziból ezt hirtelen felindulásból írtam..De igaz.Koszonom h normálisan valaszoltatok és nem kaptatok fel a vizet mint az elozo kommentelok☹Már megbékéltem a helyzettel...Nem kellett volna kiirnom,jo hulye vok:(
2016. dec. 25. 23:19
15/15 anonim válasza:
Sehogy, mert egyedül élek párommal, mi meg elvagyunk ugyanúgy, mint az év maradék 364 napján, mondhatni nem is tartunk karácsonyt.
Fiatalon nekem is el kellett viselnem a sok szart ami ezzel járt meg a nagy családdal, na pont ezért nem tartunk most, hanem nyugi van meg pihenés, mert kedden meg megint meló van úgy is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!