Hazudhatom ezt a sógornőmnek, mikor legközelebb felhozza a témát?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Neked a sogornod a fixa idead. Ideje lenne leszallni róla
Szard le magasról a sógornődet! Élj a céljaidnak. A babát pedig lásd el a lehető legjobban! Ha rezidens, nem tudom miért azzal foglalkozik mi van veled! Foglalkozzon a saját dolgával.
Ne hazudj, de ne mondj neki semmit!
Térj ki!
Lapozzuk ezt a témát....
Majd lesz valahogy....
Stb...
Hány évesek vagytok?
Te, sógornő?
Mégis mi a bánat köze van hozzá,hogy mit csinálsz?
Annak a gyereknek szerintem van apja is,majd ő vigyáz rá amíg suliban vagy.
Miért ne tanulhatnál nyelvet,vezetést és egyetemi szakot is gyerek mellett??Nyilván nehezebb lesz így, de szerintem megéri,mire a gyerek oviba megy már lesz jogsid,nyelvvizsgád és az egyetemből sem lesz annyira sok már hátra.
Én azokat a szülőket nem értem,akiknek semmi végzettségük és amíg otthon vannak 3 évet a gyerekkel sem képzik magukat..
Szóval egy szó,mint száz, nem tartozol elszámolással neki.Bár én nem is hazudnék.Ha nem tetszik neki,így járt. Neked és a párodnak kell összelogisztikázni majd, nem neki.
Mondd meg a testvérének, hogy vagy ő állítja le, vagy te. Hogyha nem segít akkor mondd meg a sógornődnek, hogy nem vagy kíváncsi a véleményére és bízza rád, hogy mit csinálsz.
Az azért nem semmi, hogy "rezidens" orvos, de 10 évet kihagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!