Hazudhatom ezt a sógornőmnek, mikor legközelebb felhozza a témát?
Én ezt nem értem. Te mindent elmondasz a sógornődnek? Minden napodról, tervedről beszámolsz neki? Miért?
Miért kell mindenről beszámolnod? Miért nem tudod neki megmondani, hogy a te életed azt csinálsz amit akarsz? Inkább hazudsz neki..
1. A sógornődnek SEMMI köze nincs a Te életedhez
2. Ne hazudj, mert aztán hazugság hazugságra halmozódik es akkor a sógornőd nem csak amiatt lesz mérges, hogy suliba jársz, hanem amiatt is, hogy hazudtal neki
Gondolom a sógornőd egy tanulatlan bugris és most irigy rád.
Ne süllyedj le a szintjére!
Komolyan ilyet még nem hallottam, hogy a tanulást, a törekvést le kellett volna tagadni, ... egy idióta miatt.
Ha olyan típus, hogy ezzel zaklatna egész este, és képes lenne elrontani az ünnepet is ezzel. Akkor én is ráhagynám, hadd higgye csak azt, hogy úgy van, ahogy ő gondolja.
Direkt nem hazudnék, de ha elkezd nyaggatni, akkor úgy csinálnék, mintha egyet értenék vele.
De ha nagyon felidegesít, akkor lehet, hogy elküldeném melegebb éghajlatra :D Csak hát nyilván az ember nem akarja elrontani mindenki ünnepét.
Nem lehet, hogy ő már keresztül ment hasonló dolgokon és csak így próbál meg figyelmeztetni, hogy nehéz lesz?
Lehet, hogy nem kellene mindenbe rosszat látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!