Gyanús lenne az ilyen váratlan rokon?
Nem hiszem, hogy most karácsonyi ajándékra utazna. Inkább arra, hogy kimenne ingyen vakáció céljából vagy koszt+kvartély miatt, amíg munkát talál...
Bocs, tudom, hogy ismeretlenül is rosszat feltételezek egy másik emberről, de sajnos rosszak a tapasztalataim.
Kezdetben nem gondolnám. (Azt gondolnám pl., hogy tanítási időszakban nem tud utazgatni, ezért a téli szünet jó alkalom.)
Kíváncsi lennék rá.
Minden további pedig a viselkedésétől függ.
(Úgysem merülne fel komolyabb ajándék két héttel karácsony előtt egy olyan ember részére, aki hiába rokon, tulajdonképpen ismeretlen. Egy kis figyelmesség meg belefér.)
Huh, adsz neki Karcsáonyra egy 1000 Ft-os Milka bonbont, nem hiszem, hogy az az 1000 Ft fog földhöz vágni, pláne hogy lehet te is kapsz tőle valamit.
Jézusom, ez a smucig mentalitás, ja biztos azért akar veled megismerkedni, hogy kapjon tőled ajándékba egy pár ezer forintos cuccot. Mert gondolom azért nem hiperszuper okostelefont adnál ajándékba a sose látott rokonodnak.
Találkoztatok v. csak fb.-on/ e-mailben keresett meg?
(Jól hiszem, h. Te vagy a nagybácsi/ nagynéni?)
Miből gondolod, h. csak a pénzed kell(ene) neki?
Neked nagyon sok van, és nekik nincs? Vagy mert külföldön élsz?
Nekem is nagy családom van, és kerestem már meg 20 éve nem látott rokont. (Alapvetően örültünk egymásnak, és azóta is tartjuk a kapcsolatot. Mondjuk nekem/ nekünk elég jól megy, szóval fel sem merültek az anyagiak. Elsőre azért bonbont, bort, virágot vittünk :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!